Hotelijer ministar saobraćaja, doktorka ministarka rada!

3
1342
Foto: printscreen

Jasno i glasno rečeno i pokazano da je premijerka fikus i marioneta, ako je uopšte iko imao neku nedoumicu u vezi sa tim, napisala je korisnica Tvitera Maryna, reagujući na osionost Aleksandra Vučića, koji nije dozvolio Ani Brnabić da odgovori na novinarsko pitanje u vezi postavljenja Nebojše Stefanovića na mesto ministra odbrane.

Čitava medijska farsa u vezi izbora novih ministara, kao i personalnog odabira nove vlade, pokazala je još jedanput da se u ovoj zemlji donose odluke samo na bazi volje jednog čoveka.

A zapravo, možda sve to i ima smisla. Vučić je duboko svestan kvaliteta svojih saradnika. Toliko puta su ga iskompromitovali, da je sada odlučio da on govori u ime svih njih. Nije ni čudo što je izbor vlade trajao puna četiri meseca, jer, realno, Vučić je bio na mukama koga da formalno postavi na ministarska mesta. Gde god da se okrene vidi neznanje, nestručnost, primitivizam, bahatost… Zato je morao da bira na osnovu lojalnosti, poltonstva, ulizištva i spremnosti da se pogazi sopstveni integritet zarad njegove volje.

– Hotelijer ministar građevine i saobraćaja, doktorka ministarka rada, znači nema bukvalno veze ko se u šta razume, samo daj ministarstvo da zajašem – smatra Nerviosa.

Upravo tako, nema veze ko se u šta razume, a niko se ni u šta ne razume, već daj šta daš, ionako ćete biti samo marionete koje će da igraju onako kako ja sviram.

Da Vas podsetimo:  Samo 15 odsto građana Srbije veruje sudstvu

Međutim, još jedan detalj koji nije promakao korisnicima društvenih mreža. Naime, Vučić je mesto ministra prosvete ostavio upražnjeno, jer je namenjeno predstavniku SPS koji će tu ionako doći po kazni. To slikovito svedoči o odnosu Vučića prema obrazovanju. Ko šiša obrazovanje, ko se još obogatio učeći.

– Najvažnije ministarstvo u svakoj uređenoj državi je Ministarstvo prosvete. Ministra prosvete su kao nevažnog ostavili da imenuje SPS. Koliko cenimo i poštujemo tu instituciju pokazuju rezultati PISA testova – smatra funcionerka SSP, Ferida Ćustović.

Srećni nam novi ministri, bar do aprila 2022.

Izvor: Direktno.rs

3 KOMENTARA

  • U Sloveniji glavnu rec ima tvrdi komunisticki lobi koji se moderno zove duboka drzava.
   Slovenija je clanica EU ali nije uvela sankcije Rusiji upravo iz tih razloga sto, Jansa i ministri ne odlucuju o tome.
   Predsednik komunisticke partije od Jucana preko Pahora danas je Tanja Fajon.
   Istina, promenili su ime partiji a sve drugo je ostalo isto.

 1. A zašto bi, pitam ja vas, ministri uopšte trebali nešto da znaju o svom resoru? Jeli zato što imaju sasvim druga, totalno neadekvatna zanimanja ili obrazovanja? Njima, u suštini, nikakvo znanje nije ni potrebno jer se oni nizašta ne pitaju i niočemu ne odlučuju samostalno. Za sve se pita i o svemu odlučuje čovek koji je sebi, potpomognut poltronima, uvrteo u glavu da sve zna, sve ume, sve može i da mu u celoj sunčevoj galaksiji nema premca nipočemu. Uz to on je i najpametniji i najučeniji od svih 7 ili 8 milijardi ljudi na planeti. Njemu, zapravo, nikakva vlada i ne treba- oni ga samo ometaju u njegovim uvek „istorijskim“ delovanjima. Da bi malo ulepšao vladu, uveo je u nju kojekakve brbljivice, nešto i uvenulih lepotica, tobože manekenke isl. -koje, kada bi ih neki šminker dešminkovao, verovatno bi sakupio bar 10 kg šminke! Pošto je među njima i nešto ili pedera ili lezbejki, služiće prvorođenom vlasniku Srbije samo kao ikebana. Uključujući i onu tobožu „predsedicu“ koju narod u BG podavno već zove „pederuša“! Da ih nauči pameti, prvorođeni im je već rekao da će im mandat veoma kratko trajati. Nije li to bila neka „šifrovana poruka“ potekla od iskustava sa bar nekima od dosadašnjih „ministara“ -da novi požure sa pljačkom narodnih para, ako to već nisu na dosadašnjim pozicijama uspeli, jer im je „rok trajanja“ gazda i vlasnik Srbije OGRANIČIO do aprila 2022. g. ? U banana -državi Srbiji je sve moguće pa se ničemu više ne treba čuditi!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime