Foto-vest: 15-ak metara novog asfalta, zastave, cveće i SNS plakate pred dolazak Vučića u Gadžin Han

2
593
Pripreme za doček predsednika se približavaju kraju, a radnici ulazu u Gadžin han; foto: printscreen;

Danas zvanično najavljena, ali su pripreme za sutrašnju posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gadžinom Hanu počele još za vikend kada su rupe na putevima zakrpljene. Vučića u Hanu dočekuju i kao predsednika Srpske napredne stranke, pored reda zastava Srbije okačenih duž glavne ulice, na lokalni Dom kulture postavljeni su plakati sa njegovim likom i sloganom stranke koju vodi.

Kako se primakla iznenadna poseta Vučića koja za lokalne vlasti nije bila iznenađenje jer se već danima spremaju, tako se i radnici, koji su prethodnih dana uz trotoar skupljali rizlu i pesak u mestima kroz koja se dolazi od Niša do Hana, približavaju ulazu u Gadžin Han.

Dom kuture u stranačkom ruhu; foto: printscreen

Rupe na putevima u mestima pre Hana su popunjene, a u samom naselju glavna ulica je danas oprana. Duž nje postavljene su i srpske zastave.

Prethodnih dana se nisu popunjavale samo rupe na putevima, već je i deo jedne ulice u Gadžinom Hanu dobio petnaestak metara asfalta.

U parku i žardinjerama ispred zgrade Opštine zasađeno je cveće. Nedaleko od odatle preostalo je da kamion prospe kamenje, a bager da ga rasporedi.

Park ispred Opštine dobio zelenilo; foto: printscreen

U sutrašnjoj poseti Gadžinom Hanu predsednik Vučić će imati sastanak sa lokalnim funkcionerima u Domu kulture. Na delu fasade te kulturne ustanove dočekaće ga plakat sa sloganom sa kojim je Srpska napredna stranka izašla na poslednje izbore, a jedan od njih je i sa njegovim likom.

Inače, Vučić će sutra najpre posetiti Pukovac, gde će se revakcinisati, a na njegovu iznenadnu posetu tom mestu reagovalo se na društvenim mrežama.

Kod Pukovčani sme da se revakciniše ali de nek pokuša struju da im iseče, ako je tolko hrabar – napisao je jedan od čitalaca.

Kako se Gadžin Han priprema za predsednikovu posetu možete pogledati na ostalim fotografijama u galeriji na vrhu teksta.

Da Vas podsetimo:  LEČENJE OD KORONE može da košta i više od 100.000 RSD!

Podsetimo, Vučić sutra dolazi na jug Srbije – najpre u Pukovac po drugu dozu vakcine protiv korone, a posle u Gadžin Han na sastanak sa lokalnim funkcionerima.

Nisu se krpile samo rupe, nešto se radilo i ucelo; foto: printscreen

Izvor: Južne vesti

2 KOMENTARA

 1. Poznati, su Pukovčani, po toj životnoj anegdoti. – Nekad i tih 15-ak metara, asfalta, puno, znači, zavisi koliko se, čekalo, pa su cveće, zastave, i SNS posteri, neizostavan detalj, za doček voljenog, uvaženog, i poštovanog predsednika!

 2. I U PUKOVCU SE “BODE”

  Da li je vakcina ili test?
  Da li je falš ili je prava?
  Brzinom munje prolete vest,
  kao da je u Pukovcu slava

  Sled događanja da izdrži post,
  da i njega takne istorijski lovac,
  jutros ga poseti viđen gost,
  neizmerno je srećan Pukovac.

  Hrabri junoša podvio rukav,
  s poverenjem u sestricu gleda,
  Šalje joj osmeh svoj, tako lukav,
  hrabro se bori u sebi al’ se ne da!

  Iglu primi, deluje ponosno,
  nelagodu ima, al’ vešto je krije.
  Ko iz topa će radosno:
  “Ništa me bolelo nije!“

  Istorijskom, posetom iz snova
  zasluženo je nagrađen Pukovac
  Srećno se završi i bajka ova,
  još jednu bitku dobi Pukovac.

  Poče u lepoj Rudnoj Glavi,
  prođe to potrebno vreme.
  I eto, pacijent lukavo slavi
  I skinu sa sebe i to breme.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime