ISPLIVAO SNIMAK: Šiptar priznaje da je klao srpsku decu! (VIDEO)

1
1620

Zamenik „premijera Kosova“ Fatmir Ljimaj, bivši komandant takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), poznat pod nadimkom Čelik, i njegovi saborci iz te terorističke organizacije naredili su i izvršili monstruozne zločine nad Srbima. U javnost je, naime, isplivao snimak na kome pripadnik OVK otvoreno svedoči o ubistvu 10 Srba, među kojima su i deca od sedam godina.

Na snimku je Danica Marinković, tadašnji istražni sudija Okružnog suda u Prištini, koja ispituje Ljimajevog „čoveka“ neposredno posle izvršenog zločina.

 • Bilo je dvoje dece, tri žene, dva mladića i tri čoveka. Mislim da su bili Srbi – priznaje Albanac.

Danica Marinković: Uzrast dece?

 • Od 7,8 do 11 godina.

Danica Marinković: A žene?

 • Od 28 do 32 godine.

Danica Marinković: Ko ih je streljao?

 • Mi smo ih streljali. Fatmir Ljimaj. Mi smo vojska UČK. Više od 20 nas je bilo.

Danica Marinković: Kako su ih streljali?

 • Naređali smo njih desetoro i onda smo ih ubili otpozadi. Na sve smo pucali odjednom. Naredili su Fatmir Ljimaj, Gani Krasnići i Hisni Kiljaj. Oni su bili komandanti. Fatmir je komandant sela Klečka, a drugi dvojica sela Mališevo.

Danica Marinković: Šta je bilo posle streljanja?

 • Kad smo ih streljali udaljili su me. Ne znam gde su sahranjeni.Danica Marinković: Ne zna, dakle, gde su sahranjeni. U redu, završeno.

Uprkos njenim dostignućima, kako ukazuje izvor Kurira, DOS-ovci su teroriste pomilovali i pustili iz zatvora, a Marinković su 2009. godine razrešili sudijske funkcije zato što je vodila istrage protiv albanskih terorista i o njihovim zločinima svedočila u Hagu.

Izvor: Crni bombarder

1 KOMENTAR

 1. DOS je Srbiji naneo vise stete nego NATO svojim bombardovanjem.
  Bilo bi posteno da im se sudi za drzavni udar, izdaju, kolaboriranje sa okupatorima (juzne pokrajine), umesto sto su jos uvek mnogi, deo vlade ili nadzornih odbora velikih drzavnih preduzeca.
  Za albance se zna od kad postoje koliki su bezdusnici. Nista njima nije sveto.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime