Kad udari struka na “struku”

0
896
Aleksandar Arsenijević / Foto: ozonpress

Slušajući šta samouvereno, kako samo on ume, svako malo saopštava naš gospodar Vučić proizilazi da se Srbistan vođen vizijom, strukom i čvrstom vođinom rukom uzdigao do nivoa ekonomskog tigra koga sa zavišću gledaju u Berlinu, Parizu, Londonu, Stoholmu…

Jedini je problem što se Srbistanci nezahvalni rađaju pa ne čudi što se dežurni srbistanski mrzitelji i skeptici svakodnevno upinju da dokažu kako Srbistan svakim danom sve dublje tone, pa su ga u svemu prešišali svi sa kojima su se Srbistanci koliko juče sprdali. A sve to ne bi li se narušila nemerljivu ljubav što osam godina buja i cveta između naroda srbistanskog i njegovog gospodara koji svaki sekund svog života žrtvuje zarad dobrobiti ljubljenih mu podanika.

A dokle to ide rečitije od bilo čega oslikava hajka koju su ovih dana protiv medicinsko – političkog kriznog štaba, pokrenuli tamo neki lekarski paceri i bezveznjakovići podstaknuti, od koga drugog do, od \ilasovog žutog tajkunskog ološa, Od nekoliko desetina hiljada srbistanskih lekara našlo se jedva njih dve hiljade da potpišu zahtev za smenu Vučićeve epidemiološke struke. Ej bre, struke koja je pobedila zloglasni virus korona. Našli se bre oni da optuže stručno – politički štab da je lagao, obmanjivao i manipulisao podacima o broju umrlih i zaraženih samo da bi gospodar i njegova nazadna družina održali izbore na kojima su nazadnjaci omlatili konkurenciju kao seljak slinu. Nesvesni činjenice da gospodar naš, koji se uzgred budi rečeno gnuša laži, bira saradnike prema svom liku i delu.

Pljuvačina po “pobednicima” nad korona virusom uzela je maha i u našoj nazadnoj kasabi, gde su svakodnevno na meti ološa, što se tobož brine o zdravlju nacije i sugrađana, doktor Miksajlo i njegov spiritus movens MrMi (magistar Milunče). Smeta zlikovcima što se dr Miksajlo drznuo da ode na odmor uprkos činjenici da nam se epidemija vratila, ako je uopšte i odlazila iz naše nazadne kasabe. Smeta zlikovcima što dok virus divlja ni MrMija ni njegovih “stručnih” saradnika nigde nema kao gaća u pornićima, uprkos činjenici da su kao lavovi mesecima izgarali u borbi protiv virusa, ljute opozicije, ološa što je zagovarao bojkot izbora i uz sve to su radili i gradili našu behaton kasabu kako bi buduće generacije imale čime da se podiče.

Da Vas podsetimo:  Budućnost frilensera

E pa nema dalje?

Uostalom ti diletanti što su se ostrvili na gospodarov medicinsko – politički krizni štab, pa se pozivaju na nekakvu lekarsku etiku, treba da znaju da se ta etika ne maže na lebac, a i da se Srbistan ne bi vinuo do ovih visina da se ovde na vreme nije raskrstilo sa tim etičkim budalaštinama.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime