Kafica, čokoladica pa viski

0
1445
Foto: pixabay.com

Gradska uprava raspisala je javnu nabavku dobara za bife. Na spisku pored sokova, čokoladica su i dve vrste viskija. Ovo je druga javna nabavka u ovoj godini za nabavku pomenutih dobara.

Na portalu javnih nabavki objavljena je i javna nabavka Gradske uprave Valjevo kojom se traže pića, kafe i slično. Konkretno u ovoj nabavci grad traži 800 pakovanja kafe mlevene po 200 grama, čajeve od nane i kamilice, mineralnu gaziranu i negaziranu vodu , koka kolu u pet ambalaži , koka kolu u limenci, Fantu oranž u limenci i plastici, Šveps biter lemon , sok od jabuke, sok od višnje, sok od jagode i pomorandže sve proizvodjača Nectar.

Na spisku su i alkoholna pića : rakija viljamovka Takovo, Votka Smirnof , Liker Gorki list, Rubinov vinjak, crno i belo vino, pivo, ali i 80 kg limuna.

Na ovom spisku je i ratluk sa orasima , ali i dve vrste viskija: Jack Daniels i Johnny Walker .

Pored mlevene kafe posebno se traže Lavazza kapsule za espreso kafu čak 3 500 komada, ali i 3200 komada mleka za kafu . Uz kafu verovatno , Gradska uprava potražuje i čokoladice Euro dessert 70 kg. Za dalju računicu treba uzeti u obzir da čokoladica teži 10 gr.

Foto: printscreen (vamedia.info)

Kako je javnost ranije bila obaveštena gradonačelnik Slobodan Gvozdenović najveći je potrošač ovog malenog užitka uz kaficu pa tada objavljeni podaci govore da isti dnevno pojede čak 27 komada . Potraživanje 70 kg ovih čokoladica svedoči da se ili prave zalihe ili se broj obožavalaca istih povećao, a moguće je i da će svaki uzoran glasač za glas dobiti po malenu čokoladicu .

U martu ove godine već je sprovedena javna nabavka za pomenute artikle u vrednosti od 567.422,69 dinara bez PDV-a. Otvaranje ponuda ove javne nabavke predvidjeno je za 5. decembar.

Da Vas podsetimo:  Praznik rada: U Srbiji sve PREKO LEĐA radnika
Izvor: VAmedia.info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime