Keramičar, plagijator i grobar

0
1499

Osećate li se bezbedno? O bezbednosti Srbije brinu se keramičar, plagijator i grobar

Da li ste primetili da su za bezbednost svih građana Srbije zaduženi keramičar, plagijator i grobar? Ponovo samo jedinstveni u svetu.

čuvari

Keramičar Gašić, plagijator Stefanović i grobar Nikolić

Nema zemlje kao što je Srbija. Samo ćete u Srbiji naći plagijatora, keramičara i grobara na čelu bezbednosnih struktura.

Naime, predsednik Srbije, Tomislav Nikolić je, prema Ustavu Srbije, glavnokomandujući Vojskom Srbije.

On je inače poznat po nadimku “Toma Grobar” jer je jedno vreme radio kao tehnički direktor u javno-komunalnom preduzeću u Kragujevcu kada mu je jedna od nadležnosti bila i briga o grobljima.

Ako niste znali, isprva je upisao Pravni fakultet, ali je odustao od studiranja kako bi se zaposlio. Stekao je lažnu diplomu na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu 2006. godine, a 2011. godine sumnjivo je završio master studije na novosadskom Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Dakle, prvi u vašu odbranu doleće “Toma Grobar” sa lažnom diplomom i njegovom supruga.predsednik, Dragicom.

Ali hajde, narod ga je izabrao.

Pored gobara, o našoj bezbednosti se brine još i keramičar sa srednjom školom, Bratislav Gašić u ulozi ministra odbrane.

Naime, kada je predsednik Vlade Aleksandar Vučić Gašića imenovao na tu funkciju, u javnosti se pojavila njegova pritupnica Srpskoj radikalnoj strancu u kojoj je naveo da mu je zanimanje “keramičar”.

Međutim, Gašić je završio fakultet i sada više nije obični keramičar sa trogodišnjom zanatskom školom, već keramičar sa diplomom Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Dakle, do sada o našoj bezbednosti brinu grobar i keramičar sa diplomom ekonomskog fakulteta, ali fali nam još jedna persona da upotpuni ovo bezbednosno trojstvo.

Grobaru i keramičaru se priključuje još i ministar unutrašnjih poslova, Dr Nebojša Stefanović, inače u javnosti poznat kao plagijator.

Da Vas podsetimo:  SNS u Milanovcu 10 godina laže građane

Njegovu doktorsku disertaciju osporili su mladi naučnici iz Londona tvrdnjom da “obiluje plagijatima”. Naš ministar unutrašnjih poslova nije stručnjak koji je završio, na primer, Fakultet za bezbednost, već Fakultet za poslovne studije na Megatrend univerzietu.

Međutim, ne daj bože da neka sila pokuša da ugrozi našu bezbednost, kao na primer poplave, Aleksandar Vučić, emotivno nestabilni pravnik sa svim desetkama preuzeće ulogu i glavnokomandujućeg Vojskom i ministra odbrane i ministra unutrašnjih poslova.

Sreća je naša što će emotivno nestabilni pravnik sa desetkama stati u našu odbranu ukoliko grobar, keramičar ili plagijator zakažu.

Da li se osećate bezbedno kada sagledamo situaciju iz ovog ugla?

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime