Krug oko Zorane se sužava!

4
2346
Zorana Mihajlović / Foto: YouTube Screenshot

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ostala je sama na vetrometini! SNS drugovi su pustili tabloide i radikale na nju, i potpuno je jasno da uskoro neće s nijma deliti dobro i zlo kako je od 2014, koliko je na čelu ovog kabineta.

Dakle, krug oko Zorane se sužava. Ministarka je danas ostala bez vernog saradnika, uhapšen je Miodrag Poledica državni sekretar u njenom ministarstvu, u koje ga je i dovela kao „nestranačku ličnost“. On je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa javnom nabavkom „Infrastrukture železnice“, baš kao i drugi njen saradnik Miroljub Jevtić kom su lisice stavljene prošlog meseca zbog mita.

Mihajlovićevu ni njen roze šlem ne može da odbrani od konstantnih napada u 2020, što preko tabloida bliskih vlasti, što preko stranačkih kolega, do radikala…

Naslovne strane tabloida pod šapom vlasti, dakle njenih kolega, bile su pune „Zoraninog luksuza“. Te markirane torbe, te ogrlice od oko 14.000 evra, a pre toga optužbe „prljavog direktora“ Jevtića da je pare od mita davao ministarkinom mužu Vladimiru Atanackoviću…

Pre nekoliko dana „Kurir“ je pod naslovom „MINISTARKA OPET ŠOKIRA LUKSUZOM: Zorana Mihajlović nosi ogrlicu od 14.000 evra?!“, objavio tekst koji govori o tome da Mihajlovićeva preferira uglavnom skupe stvari, a da je za bisernu ogrlicu čija je regularna cena 46.000 evra, kupila na sniženju za „samo“ 14.000.

I predsednik Aleksandar Vučić i sama ministarka isticali da između njih nema nikakvih problema, ali stvari koje mogu da se percipiraju čulima govore drugačije. Direktor je ovo izgovorio slučajno?

– Manji deo para sam zadržavao za sebe, a veći deo davao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović i njenom mužu, biznismenu Vladimiru Atanackoviću, na ruke – rekao je Jevtić, što ministarka smatra netačnim.

Da Vas podsetimo:  O strukturi okupacionog sistema u Srbiji

To je bio prvi veliki znak da je Zorani Mihajlović „odzvonilo“ i da će ona biti među prvima koji će napustiti funkciju u naprednjačkoj čistki za koju se bude odlučio Aleksandar Vučić.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture potom je doživela prostakluk i vređanje prošle nedelje u Skupštini od poslanika Srpske radikalne stranke. Radikali su je svakako nazivali, a najzatupljeniji termin u tim prozivkama bio je „lopuža“, da bi joj kao vrh cirkusa u Skupštini „poklonili“ ženske gaće. Roze.

Zanimljivo, niko iz redova njenih kolega iz Vlade ili Srpske napredne stranke nije stao u njenu odbranu, iako je to prvo što se očekuje kada vam napadaju kolegu, naročito ako se to radi na onakav način kako su to činili radikali.

Izvor: Direktno.rs

4 KOMENTARA

  1. Apa, kao krokodil. Lopovluk na putevima će se tek rzotkriti kada stručnjaci užu u dokumentaciju, Ko sve apa lovu nije znano, no ona je na čelu, sigurno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime