MARŠ ĐUBRE, jer ovo što Rusi rade samo JEDAN dan Ukrajini, to je nama NATO radio SVAKOG dana i SVAKE noći NEPREKIDNO tri meseca!

1
1019

Ovo što Rusi sada (samo JEDAN dan!) rade Ukrajini, to je nama NATO radio SVAKOG dana i SVAKE noći NEPREKIDNO tri meseca! Neprekidno!

Ilustracija Koreni, Foto: Printscreen YouTube, Wikiipedia

Rakete su nam letele iznad glava kao kokice. Gađali su pruge, puteve, mostove (SVE mostove u mom gradu, uporno, ponovo i ponovo, dok ih nisu smrskali i oborili u Dunav!!!), rafinerije, skladišta goriva, televizije (i u Novom Sadu, ne samo u Beogradu, na to se često zaboravlja!), dalekovode, trafo stanice, elektrane, bolnice, centre SVIH gradova, škole, dečije vrtiće, stambene zgrade, administrativne zgrade, vozove pune putnika, autobuse pune civila…

Nismo imali ni struje, ni vode, ni grejanja, nismo imali benzina ni hrane u prodavnicama.

Moja majka je išla preko Dunava na posao u bolnicu SKELOM, pa peške, po mrklom mraku.

Nisu radile ni škole, ni fakulteti, nije bilo uličnog svetla.

Niko nije sedeo u kafićima i gledao rat na televiziji. Niko nije „tvitovao“ i slao u svet snimljene žalopojke. Niko nije spominjao ni međunarodno pravo, ni ratne zločine, niko se nije „zgražavao“. I to je trajalo i trajalo…

I ja sad molim sve ove dušebrižnike koji su na sve to zaboravili, da zaborave i mene, gde god da se nalaze, čak i oni koje smatram prijateljima. MARŠ OD MENE! Jer, SVE članice NATO pakta su u tome učestvovale!!! SVE te „pravdoljubive“ i „zabrinute“ države, sve do jedne! A Ukrajince molim da izvinu ako im SAD ne šalju dovoljno projektila – nemaju, potrošili su na nas! I kasetne bombe, i rakete, i osiromašeni uranijum, i tepih-bombe, i termonavođene projektile, i one sa brodova, i one iz aviona, i one sa zemlje, i one iz vazduha – sve su potrošili onda.

Ono što nisu uspeli na civilne, energetske i infrastrukturne ciljeve da bace, bacali su po šumama, planinama, rekama, i u Jadransko more.

Da Vas podsetimo:  "Nema čojstva bez pamćenja"

Zagadili su sve što su mogli, vratili su nas 100 godina unazad u svakom pogledu.

Ne, nije to zbog Miloševića što smo mi sada siromašni, to je zato što su nam ZLOTVORI uništili zemlju! NAMA i našoj deci, ne Miloševiću i njegovoj!

Eto, ZATO ne saosećam ni sa kim ko sa mnom nije saosećao i ZABOLE me za vaš lažni moral, za vaše lažne vrednosti i za vašu EU!

Jedino što želim je potpuna propast NATO pakta i svakog ko sad u njega veruje. Ne verujem vam ništa, ne želim od vas ništa, sve dok ne padnete na kolena pred svakim od tri novosadska mosta i odmah zatim ne rasformirate NATO.

Onda možemo da pričamo o svemu, čak i o Kosovu.

Do tada – MARŠ, ĐUBRE!

Gezo Farkaš, Novi Sad

Preuzeto sa društvenih mreža

1 KOMENTAR

  1. Gospidine Gezo Farkašu rekli ste im sve što bi jedan normalan gradjanin Srbije trebalo da kaže ovim NATO zlotvorima. Narod je stradao iz svih regiona Srbije. Bombe, uranijumske i sva druga zabranjena minicija je na podrčju Srbije. Ne secam se da su protiv USA i njihovih EU-ropskih satelita pokrenute tužbe pred međunarodnim pravosudnim organizacijama. Sećam se da je tada, sada dementni Bajden govorio kako Srbiju „treba vratiti u kameno doba’.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime