Ne kriju svoje mračne planove – smanjenje stanovništva je krajnji cilj!

0
378

Aleksandar Pavić (Foto: printscreen)

Nakon proglašenja Džozefa Bajdena za predsednika SAD globalisti su krenuli aktivno da sprovode svoj plan „velikog resetovanja“, smatra politikolog Aleksandar Pavić.

Pavić kaže da osim pokušaja da se ponovo otvore frontovi u Ukrajini, Siriji i Avganistanu, globalne vakcinacije globalisti pokušavaju da u potpunosti stave pod kontrolu energetski sistem planete kroz aktivnosti na uvođenje obavezne “zelene energije” i potpiskivanje nafte, gasa i uglja.

Pavić strahuje da se iza svih aktivnosti globalista krije plan smanjenja populacije zemlje.

On kaže da je Rusija jasno suprotstaljena globalistima, Kina prihvata saradnju koja je u njenom interesu ali je da im neće dozvoliti da sprovedu svoje mračne planove.

Pavić strahuje da će se Republika Srpska naći na udaru nove američke vlasti i da je Balkan mesto gde će oni pokušati nove obojene revolucije, pre svega u Banjaluci, ali ne isključuje i Beograd.

Pavić u emisiji komentariše političku situaciju u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, napade na SPC i Patrijarha i aktivnosti tzv. drugosrbijanaca uperene protiv Srbije i sistema vrednosti.

Izvor: Vaseljenska

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime