Oliver Stoun: Ne verujte medijima u SAD!

0
928

SPAIN-CINEMA-FESTIVAL-SAN SEBASTIAN

Oliver Stoun

LEGENDARNI holivudski režiser Oliver Stoun pozvao je Amerikance da povodom obaranja malezijskog aviona na istoku Ukrajine ne veruju „na reč“ američkim medijima koji za to optužuju Rusiju.

Na svojoj Fejsbuk-stranici, Stoun je posavetovao Amerikancima da se potrude da se upoznaju sa „alternativnim tačkama gledišta onih novinara koji na katastrofu Boinga 777 kompanije Malaysia Airlines gledaju dublje nego što to čini četvrta vlast SAD“.

Posavetovavši sunarodnicima da se upoznaju sa analizama poznatih američkih novinara i analitičara Roberta Perija i Pepe Eskobara, Stoun je podvukao: „Bilo bi veoma dobro da to uradite. Posle masovnog napada od strane masmedija, pokušajte da se upoznate sa uzbudljivim istraživanjima te dvojice časnih novinara koji problem istražuju dublje nego što čini naša četvrta vlast koja se bavi propagandom“.

Peri i Eskobar su, pored ostalog, upozorili da vlasti SAD namerno svoje građane „bombarduju“ takvim količinama informacija da bi im nametnule zvaničnu poziciju Vašingtona. A pri tom – ukazao je Stoun – ne nude nikakve realne dokaze.

Fakti

Oliver Stone (Facebook): Who Shot Down the Malaysian Airliner?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime