Pametni Vučić ne da nikome Srbiju, kao da je Srbija njegovo vlasništvo. Luj XIV nije mu ravan

2
1184

U Srbiji stvari počinju potpuno da izmiču kontroli. Jedan čovek bukvalno drži dizgine i radi šta mu god padne na pamet. Srbija je u smrtnoj opasnosti, a poltroni ljube skute vođi, ne primećujući ili praveći se da ne primećuju da u vođinom mentalnom sklopu nešto ozbiljno škripi.

2 KOMENTARA

  1. Ima li ovaj covek ogledalo u stanu ili kancelariji da se pogleda posteno i temeljito. On se sve vise ponasa kao diktator ljudi moji pa stotine clanova SNS-a nesmeju rec da kazu kad se oni sami zale sta ostaje drugima. Koga god poznajem u Srbiji svi se zale a javno med i mleko. On umislio da je car Dusan silni mada sumnjam da on i ovi politicari znaju ko je bio car Dusan silni. Hoce covek mlad u istoriju pa makar i kao negativac rusilac diktator. I treba tako narode Srbije, ti si ga odabrao ti ga nosi na grbaci. Ja sam svoje planove o povratku u Srbiju promenila.

    • Vucic je izabran od strane Elite/konkretno od sitnije ekipe na terenu koja u odredjenim delovima sveta traze i biraju „pametne i skolovane“ kao nas mesija Vucic Aca.Ne treba on da se gleda u ogledalo,on zna svoju/danu mu,ulogu-ali samo u onom spektru u kojoj hrani svoj ogromni ego i samouverenost,a tako ce biti sve dok ta Elita NWO ne odluci da ga baci kao dopuseni opusak,kao sto vec uradise i sa Milosevicem,ali sa Huseinom,Gadafijem itd.itd.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime