Porodične tajne – Bot

0
1172
Foto: pixabay.com

„Pandemija je, nema posla, ne smem nigde da izadjem, pa, ovih dana razmišljam šta da radim. Nije baš da je egzistencija u pitanju, ali… Ne umem da vezem, da štrikam, ne mogu nikome da donosim namirnice za pare… Šta raditi? Znam. Biću BOT!!! Što, šta mi fali? „Lajk“ za ove što plaćaju, „dislajk“ za one što ne plaćaju.

U zavisnosti od cene, mogu i da pljujem u propratnom tekstu. Zapamtim par fraza, poput „fašisti“, „ološ“, „neradnici“, „tajkun“, par cifara od oko 500 – 600 miliona evra, u zavisnosti šta „centrala“ kaže, i to je to. A, da, onih par imena koje treba pljuvati već sam zapamtio. Pa, ko ne bi?

Takodje, na drugoj strani, treba mi da pratim samo nekoliko sajtova, onih koji napadaju, a njih je malo, da se ne lažemo. Otvoriš ih, ne moraš da čitaš, nego ideš odmah u komentare i počneš da vredjaš. Da, da, da vredjaš… Što, da neće da dodju da me uhapse?

Pljujem ja samo tako, „karakteri“ se nižu jedan za drugim, a pare na račun, ili u kešu,ne da kaplju, nego sipaju. I, odma’ da se razumemo, ne padam na obećanja, njih nisam željan, nego nešto opipljivo… Pa mi, još, na vrata dodje stranačka omladina i donese lep, veliki sendvič, sve zavijen u celofan, i flašicu vode. Ono, bolje bi bilo da je rakija, al’ ne treba preterivati. Za ovakav posao je i dosta pola litra vode.

Mada, imam i jednu primedbu… Mogli bi malo i da zamaste onaj sendvič. Nek’ stave slanine, il’ bar, majoneza u njega, jer, nekako mi suva usta od njega, pa pola dana ne mogu da progovorim. Doduše, možda mu je to i uloga.

Da Vas podsetimo:  Bravarske kulinarije

Elem, kako mnogo malo spavam, mogu mnogo i da radim. Mogu da pokrivam sve tri smene, znam mnogo toponima po Srbiji, pa, čak, mislim da znam i imena svih Albanaca. Jedem malo, po mogućstvu, punjene lignje, materijalna dobra me ne privlače, bitno mi je da onima oko mene bude dobro, a za mene se ne brinite.

Takodje, mnogo je bitna informacija i da retko, ali, baš reeetko idem u toalet, što samo može povećati moju produktivnost. Sve u svemu, ukoliko mi neko ukaže priliku, sa sigurnošću vam mogu reći da ću biti najbolji BOT u novijoj istoriji Srbije, a sasvim je izvesno da ću biti najbolji  BOT u Evropi i svetu. Aj’ sad da mi ne date posao.“

Goran Trifunović
Izvor: gminfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime