Pošta zadržava strane penzije građana

0
972

POŠTA Srbije po treći put mi ne isporučuje moju belgijsku penziju. Primalac sam belgijske penzije, koju dobijam svakog prvog u mesecu za prethodni mesec, primam ček u kovertu na moju kućnu adresu Stanka Punovića 70 u Beogradu, od Office national des pensions, Bruxelles. koja daje nalog nemačkoj banci, filijali engleske banke PO BOX 261. BOURNEMOUTH BH7 United Kingdom, koja ček odmah šalje na moju kućnu adresu u Beogradu.

Milan-krkobabic-posta-PTT-1
Invalid i penzioner Krkobabić (mlađi)

Pošiljka sa čekom za mart još nije stigla, danas je 12 april, nisam u stanju da plaćam račune, preti mi istinski kolaps u stanu i domaćinstvu.. .

Ovo je treći put da se to dešava. Odgovorni iz Pošte Srbija su mi saopštili da su se prethodna dva puta pisma bila negde zaturila.

Proverio sam na sajtu Office national des pensions, www.mypension. be ,,oni su uplatili nemačkoj banci penziju za mesec mart još 17 marta. Znači nije do njih.

Direkcija Pošte Srbije mi je sada kao i ranije, opet saopštila da ne može da uđe u trag poslatoj pošiljci.

Do 1990-ih godina su nadležni državni organi zaplenjivali prepisku,

DOKAZ. Bela knjiga o opstrukcijama kompjutera i interneta-http://enlite.org/bela/04.doc

Ludilo se nastavlja i danas. Oni sada zaplenjuju moju legalnu penziju.

Od kako imam lični računar od 1998 godine ,,do danas, uporno i vrlo intenzivno mi neko smeta i mnogima drugima, da kako treba koristim moj računar.

DOKAZ : http://enlite.org/bela/04.doc

Viši sud u Beogradu je doneo nezakonitu PRESUDU 7 P 358/2015 od 29.decembra 2015.godine, u vezi moga zahteva za naknadu rehabilitacione štete, što traje od 1975. godine, na delu je drastičan prekršaj zakona:

DOKAZI: http://enlite.org/bela/01.doc
-BELA KNJIGA TUŽBA ZA NAKNADU ŠTETE.(Link se sporo otvara zbog dužine).

Da Vas podsetimo:  KARAJUKIĆA BUNARI, NAJHLADNIJE SELO U SRBIJI: Kad temperatura padne na minus 30 ili 40, ovde i drvo puca od mraza

Mene je napala fizički nepoznata osoba uz pretnju smrću i uzvike UBIĆU POLICAJCE. u četvrtak 26 novembra 2015. godine, oko 18 časova i 30 minuta, ispred prodavnice mešovite robe CTR UROŠ, u ulici Stanka Paunovića 39 A, na Miljakovcu 1.

11 oktobra 2015. godine, oko 18 časova, na autobuskoj stanici broj 48, na Miljakovcu 2, na ulazu u Miljakovačku šumu u Vukasovićevj ulici, bez ikakvog povoda sa moje strane sam bio u sličnim okolnostima izložen neprilikama od strane poodraslog dečaka, koji mi je pretio ubistvom i uzvikivao besno: „Ubiću te, ovako, bum, bum, ne plašim se policije„

DOKAZ : OUP Rakovica, Patrijarha Joanikija. 11090 Beograd.

Građani se žale na uvećane račune za struju, TV, uključujući povremen o isto za račune za telefon.

Nije tačno da se sada ponavljaju 1990-e godine, i one ranije, one se nastavljaju, nisu bile ni prekidane, čak se stanje pogoršalo.

Krsmanović Tomislav

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime