Postali smo kukavice i konformisti – U Srbiji danas može da se priča sve PROTIV SRBA

0
147

Gost u emisiji „Politikon“ na Jutjub kanalu Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je dr Milan Brdar.

Prof. dr Milan Brdar

U ovom intervjuu, koji se može smatrati svojevrsnim javnim časom srpskom narodu, Brdar kaže: “Najbeskičmeniji titoisti i komunistički ideolozi, koji su se zvali bilo novinari ili naučnici, su u poslednjih trideset godina postali liberali koji imaju identičan glupi stav negacije prema nacionalizmu i patriotizmu. Nikada nisu shvatili da je nacionalizam neuništiv. Nacionalizam nije prezir prema drugome, nego briga za svoje.

„Ukazujući na medijske anomalije koje svakodnevno gledamo Brdar nastavlja: “Šta radi taj RTS? Evo videli smo kad je bio dan zastave, oni cenzurišu sve što je srpsko. Drugo, nas dvadeset-trideset, koliko nas ima, nama nema pristupa RTS-u. Ali zato Čanak ima pristup svugde. To je patologija. Ono što je manifestno, izdaja, promoviše se na nacionalnoj frekvenciji pod firmom drugačijeg mišljenja. Svakog jutra tog Čanka gledam na nekoj televiziji. Ko mu je to dozvolio? Dok se za takvo mišljenje nekad hapsilo, sada se promoviše. Sve u ime slobode medija. A zna se šta bi trebalo ona da bude. Sloboda medija je utemeljena u državnom i nacionalnom interesu.

U Srbiji danas može da se priča rasistički protiv Srba, protiv drugog ne sme ništa da se kaže, ali protiv Srba možeš da teraš rasistički. Kad pogledaš šta pišu ovi drugosrbijanski potpisnici peticija, i kad to uvedeš u diskurs da se to isto piše o Jevrejima ili bilo kom drugom to bi bio razlog za hapšenje njihovo. Ali pošto je protiv Srba, nema veze.“

https://hronograf.net/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime