Predsednik ako je i bolestan ići će na Sajam, da pokaže razmaženom svetu kako je Sajam sjajan!

0
1353
Sajam kao karantin / Foto: YouTube Screenshot

Poslednja u nizu paranoičnih i paničnih objava koje smo dobili od Vlade Srbije jeste ta da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije dobro.

Niko još nije potvrdio zašto se čelična pesnica dobro ne oseća, ali su pojedini doktori spekulisali da je u pitanju njegova žrtva da sve postigne i svugde stigne, da mu niko ne utekne.

Kada se nagomilani stres uzme u obzir, još na sve to doda i činjenica da se nije adekvatno štitio sve ovo vreme šetkajući se po celoj Srbiji, dočekujući razne goste i dobrotvore iz Kine, kao i one koji su prešli granicu bez karantina, Milorada Dodika i ekipu iz Srpske da pokupe deo pomoći.

A zatim i ono najgore , što smo svi mi građani danima gledali – predsednik nije nosio masku, ni rukavice a ni VIZIR.

Građani su u strahu za predsednika, svi strahuju da je ono najgore, smešni virus zvani korona.

Ali predsednika ni taj virus neće sprečiti da obavlja svoju dužnost, posebno sada u jeku izborne kampanje. Pošto je ionako planirao da poseti Sajam, iliti popularnije sajmište, po svemu sudeći posetiće ga u vidu pacijenta.

Kakav bi on predsednik bio da se u ovako teškim trenucima za naš narod, ma za čitav svet, ne solidariše sa onima kojima je najgore i pokaže pre svega da je i on isti kao i oni.

Pristigli pacijenti na Sajmu, iliti kako ga zajedljivci u žargonu zovu Sajmištu, već prvog dana su krenuli sa kuknjavom: te nema tople vode, hladno je, nemaju sa čim da se prekrivaju noću – kažu ako ne dobiju koronu, upalu pluća zapatiće to je sasvim sigurno.

Upravo zato će se predsednik Srbije odreći apartmana u vojnoj klinici ili nekoj privatnoj i pokazati tim razmaženim pacijentima da kada njemu , prvom čoveku države ništa ne fali, kada on može da se tušira hladnom vodom, pokriva čaršavom i zanemaruje činjenicu da grejanja nema iako je minus napolju, a po planinama pada sneg, onda zašto bi ostali građani kukali.

Da Vas podsetimo:  Zašto je u kovid godini turizam prioritet u Nišu?

Nakon ovoga sledeći predizbornu kampanju ne mora ni da radi. Em je spasao na hiljade života, em je lenštinama koje ionako neće da rade dao po 100 evra, em je kao prvi među jednakima legao pored njih. Nakon ovoga , matorci sa lošom bešikom od sreće treba da se pripaze.

Mada koliko on mari za udobnost pokazao je i pre nekoliko godina kada je spavao na podu u Briselu, samo da Ivica Dačić ništa ne potpiše, kada su videli taj karakter i odraz protesta i evropska strana je odustala.

Srbi, ne plačite, jak je naš Alek. Tapšite, aplaudirajte jer ovakvo pozorište još niste imali prilike da gledate!

Vesna Veizović
Izvor: vaseljenske.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime