Predsednik Tomislav Nikolić ozbiljno kontrira predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću

0
995

FOTO NovostiPredsednik Tomislav Nikolić ozbiljno kontrira predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću. Sve što je Vučiću dobro, Nikoliću nije.

Tomislav Nikolić u intervjuima sve češće kontrira Aleksandru Vučiću.

O naoružanim policajcima na konferenciji za štampu

Vučić: “Pojavili se ljudi sa cevima, pištoljima u futrolama. Kome smeta srpska policija, cega su se uplašili?”

Nikolić: “Čudno mi je da se na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova vidi s mnogo policajaca sa puškama. To nije bio manir i ne znam svrhu toga.”

O akciji “Rezač”

Vučić: “Tužioci i policijski inspektori prikupili su obimnu dokumentaciju o ozbiljnim krivičnim delima, pa se mogu očekivati hapšenja najkrupnijih zverki u zemlji.”

Nikolić: “Nemojte da me držite za reč, ali nisam primetio da su uhapšeni okoreli kriminalci, nego direktori ili članovi UO.”

O Vladi Srbije

Vučić: “O rekonstukciji Vlade i izborima ne razmišljamo jer se bavimo rešavanjem problema običnih ljudi, a ne zbog toga što se plašimo rezultata.”

Nikolić: “Aleksandar Vučić je najodgovorniji čovek za rad Vlade. A ja vidim da u njegovom timu škripi. Pojedinci škripe.”

O poligrafu

Vučić: “Ako vi izbegavate da se izjasnite na poligrafu da li je nešto tačno ili ne, to znači da ili ne govorite istinu, ili da nešto krijete.”

“Otišao sam na detektor laži, zato što svi lažovi beže od detektora laži. Običan čovek se ne plaši detektora. Ja se ne plašim.”

Nikolić: “To nije spredstvo koje ja priznajem. To nije sredstvo koje zakon priznaje.”

O priznanju Kosova

Vučić: “Mora neko da nam kaže šta znači taj dokument, jer niko ne kaže da je to priznavanje. Mi uvek vidimo sve najgore, ali to tako nigde ne piše. Pisalo je u nacrtima, ali u ovim papirima ga sada nema.”

Da Vas podsetimo:  Poziv na linč urednice „Podrinskih"

Nikolić: “Pre izvesnog vremena sam upozorio Srbiju da nas čeka zahtev da priznamo Kosovo i Metohiju, svi su tada rekli mi to nismo čuli, nama to niko nije rekao.”

Nikolić je u jednom intervjuu rekao da “mislim da možda kritikom malo i naljuti Aleksandra Vučića”, dodajući da to čini “sve u najboljoj nameri i u želji da mu pomogne”.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime