Prevremeni izbori u Srbiji? Peticija kaže da je vreme

4
1376

Narodu je „pomalo“ dozlogrdilo. Biće bolje 2015, pa 2016, pa 2017… Zatim pojašnjenje – neće 2017. biti bolje, nego neće biti gore 2017. nego ranijih godina… i slične gluposti.

izborni-listići-81-620x330

I tako će Aleksandar Vučić i drugari da mažu oči narodu, a narod će da veruje. Ali dokle? Deo naroda, onaj koji se ne bori za lažan spas 5.000 Smederevaca u Železari (uz članove porodica – ukupno oko 20.000 ljudi), nego za spas oko SEDAM MILIONA građana Srbije, pokušava da preuzme stvari u svoje ruke – demokratski – organizujući peticiju za raspisivanje vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora.

„Kao i većina stanovnika Srbije, razočaran sam dešavanjima u našoj zemlji po pitanju ekonomije i života. Političari svaki dan obećavaju bolji život i stalno pomeraju rokove koje su prethodno sami sebi zadali. Možemo da očekujemo da će nam neko 2017. godine reći da se strpimo do 2125, jer se neke stvari, koje su političari planirali da se dese, nisu desile. Narod u Srbiji je spreman da veruje više velikim lažima nego malim istinama i to je problem glasača u našoj zemlji – oni i dalje veruju u Deda Mraza i šarene laže lažnih političara bez dana radnog staža, sa kupljenim diplomama“, kaže jedan od potpisnika Peticije.

Evidentno je da je situacija u Srbiji daleko od dobre i da je što pre potrebno preduzeti nešto.

„Vreme je da se otreznimo i probudimo jer će sva dešavanja koja lagano menjaju svet proći pored nas i Srbija će opet da se razlikuje od ostatka normalnog sveta. Raspisivanjem izbora možemo da kanališemo narodno nezadovoljstvo… Proverite koliki je iznos finansijskih sredstava na računu Agencije za osiguranje depozita, odakle bi osigurane sume do 50.000 evra trebalo da bude pokrivane – stanje je 0, samo neće da kažu.

Da Vas podsetimo:  Inflacija u aprilu pet odsto, cene rastu – ali sporije

To je informacija od javnog značaja koju svaki građanin treba da dobije ako pita, ali meni neće da kažu već 30 dana“, tvrdi naš sagovornik.

Naša Grocka

4 KOMENTARA

 1. E bem te Milutine za koga si glasao !
  Evo, kazem vam svima – NE MOGU da prezalim sto sam onomad zaokruzivao SNS na izborima .
  Koja sam ja magarcina i idiot od coveka.
  KO me nauci da glasam za ove bandite.
  Pa ovo je ludilo bre postalo.
  Sta se to dogadja sa nama?
  Sta nam to radi Vucic i klapa oko njega. Tomu necu ni da pominjem, mucno mi je.
  NIKAD vise, cujete li me NIKAD VISE SNS!

 2. Mislim da nema mesta razočarenju, a evo i zašto!
  V.Vučić,kao dokazani demagog,naučio je od posla jedino da davanje obećanja kupuje vreme, mrvicama nahrani“kokoške“petla koji zakukuriče spremi u lonac a pilići,koji umeju da lete, odlete preko „grane“ u tuđe dvorište. Od prilike tako!!!
  Pa dični, iskusni,i sve naj Vučić omomad izjavi i osta živ,kako Srbija nema sposobnih,pametnih i učenih,mada sve više verujem da je mislio na svoje okruženje(partijsko). I ovoliko pisanja mi je muka. Sve sam on i njegovi puleni(nisu svi, neki su i dovedeni)govore o svojim „uspesima“!!!????

 3. Bjekstvo sadasnje vlade iz SRBije za London u Engleskoj nikakvog dobra nebi doneo SRBskome narodu. Sve „politicare“ i clanove vlada SRBije treba zato zajedno sa Blerom izvesti pred narodni SUD Pravde, pa neka potom bude po onoj narodnoj „kome pita a kome tepsija“!

  SRBI BRACO, OVAKO SE VISE DALJE NE MOZE!

 4. Bice bolje kada Poslusnicka kolonijalna vlada izadje iz zemlje Srbije zajedno sa tonijem Blerom…Neka povede celu vladu u Veliku Britaniju i neka je ne vraca vise u Srbiju nikada…sve zajedno sa ministrom kulture Tasovcem koji bi i kulturu prodao Velikoj Britaniji …pa neka je prodaje tamo za funte i Dolare…a ne nama da prodaje rog za svecu…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime