Razbojništvo bez kazne

2
1190

Za Natašu Kandić nedopustivi napadi na Albance u Srbiji poput onih 17. marta 2004. godine

TV Vojvodina se uoči Raminog nahođenja u Beogradu bavila tom pojavom u prilogu pod naslovom “Vojvođanski doprinos istorijskom susretu Vučića i Rame”.

2014-11-13_061816

Istorijski susret premijera Srbije i Albanije, otvara prostor i za smirivanje strasti u celom regionu. A odgovor na pitanje: kako smanjiti međuetničke tenzije, bio je u fokusu trodnevne posete delegacije tri kosovske opštine Vojvodini, navodi ova televizija. Ovde pri tom misli na tri šiptarske opštine koje su poput kakvih državnih delegacija odvukle svoje članove u nekoliko vojvođanskih opština i tako napravile određenu izvidničku misiju. Cilj te posete jeste promocija šiptarske kvazi-državnosti na Kosovu i Metohiji, a što bi bilo nemoguće bez saglasnosti srpskih vlasti koje danas na sav glas peru usta od incidenata koje su sami omogućili i pomogli.

Natasa-Kandic

Što se tih poseta tiče niko iz medija ne govori o tome da je sve to zapravo u režiji Zapada to jest vlasnika dela i lika Nataše Kandić koja je, pored ostalih sagovornika i njenih saplemenika u tom video prilogu, pohvalila ovu visoko antidržavnu, protivustavnu i nezakonitu aktivnost i rekla upravo sledeće: “Mislim da su to veliki, važni i dobri pomaci, jer onda polako neutrališu onu paniku i onu užasnu situaciju nakon drona, ta paljenja… to smo već videli i 2004. Šta se događalo Albancima ovde i to je nešto što je nedopustivo!“, izjavila je za RTV Nataša Kandić, predsednica Fonda za humanitarno pravo. Još jednom, zločini šiptarskih separatista protiv srpskog naroda, brutalniji i monstruozniji čak i od fašističke Nemačke, još jednom nisu ni naznačeni što predstavlja direktnu podršku terorizmu, nasilju i neljudskosti najniže vrste.

Poznat je nastup Nataše Kandić i lično zalaganje tokom 2007. u ubeđivanju Srba da se okanu napada na Albance tužbama da su im kidnapovali rođake i proterali ih sa Kosova i Metohije. Sledeći video nije bio dovoljno valjan dokaz i ona je pred srpskim sudom ostala nekažnjena za razbojničko ponašanje.

Da Vas podsetimo:  SUDBINSKA POTRAGA ZA KORENIMA: Pijaniskinja Margarita iz Odese pronašla porodicu svog dede u Srbiji!

KiM Novine

2 KOMENTARA

  1. Докле год ова Сорошевка и њој слични буду роварили по Србији овде неће бити среће. Џепови јој пуни пара које је добила да би пљувала по Србима. Бар у таквим скотовима не оскудевамо.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime