SKANDAL – Grigoriju spotovima crtaju metu kao Oliveru

0
712

Episkop diseldorfski i cele Nemačke Grigorije odavno je trn u oku režimu i to znaju i vrapci na grani. Konstantno su ga provlačili kroz blato, a naročito otkad je uoči Božića najavio da će okupiti između 30 i 300 mladih ljudi koji su spremni da se žrtvuju za dobrobit Srbije. Sada su otišli korak dalje u monstruoznim namerama – crtaju metu na čelo vladici plaćenim reklamama na Jutjubu.

Vladika Grigorije FOTO: Printscreen

Korisnici društvenih mreža, a među njima i bivši gradonačelnik Paraćina Saša Paunović, dele sa svojim pratiocima plaćene reklame za koje se pretpostavlja da potiču iz kuhinje režima, a koje u najmanju ruku ugrožavaju bezbedbost vladike Grigorija.

– Kakav je to vladika koji traži od najviših crkvenih velikodostojnika da sahrane živog patrijarha srpskog Pavla – navodi se u jednom delu reklame, uz fotografiju episkopa diseldorfskog i Nemačke.

Da se na ovaj način ugrožava bezbednost i crta meta na čelo ljudima jasno je iz još jednog primera. Ne tako davno, na televiziji Pink je blaćen i pokojni lider inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Oliver Ivanović uoči izbora na Kosovu i Metohiji, a nedugo potom, Ivanović je ubijen ispred prostorija svoje inicijative u Kosovskoj Mitrovici.

Identično se događa i sada sa vladikom Grigorijem, samo što je reklama kojom se otvoreno poziva na linč ovog puta plaćena na platformi „Jutjub“.

Poruke su slične, diskreditovanje se radi na isti način, a bilo koji racionalan čovek ne može da se ne priseti skandaloznog spota sa Pinka i da se ne zapita da li još neko treba glavu da izgubi da bi se zadovoljile jeftine namere naručilaca ovakvih sramnih spotova koji ne razmišljaju o mogućim posledicama.

Da Vas podsetimo:  DEKLARACIJA O SRBOCIDU HRVATSKE DRŽAVE 1941-1945. I LOGORU SMRTI JASENOVAC

Podsetimo, režim je još letos počeo kampanju protiv Grigorija, nakon čega je pokrenuta i peticija podrške vladiki, koja je upravo upozoravala da bi kampanja mogla da dovede do najcrnjeg scenarija. Za svega dva, tri dana peticiju podrške Grigoriju je potpisalo preko 8.000 ljudi.

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime