SKANDAL: Vučić sa Kurcom priznao nezavisnost Kosova!

1
1793

Ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc i premijer Srbije Aleksandar Vučić predstavili su juče Akcioni plan saradnje dve zemlje u tekućoj godini, koji predviđa nastavak podrške zvaničnog Beča Beogradu na putu ka EU, u cilju otvaranja daljih poglavlja, kao i nastavak dalje saradnje po pitanju izbegličke krize.

akcijaplanNišta oko tog Akcionog plana ne bi bilo sporno da Vučić i Kurc nisu predstavili Srbiju bez Kosova!

Zajednički akcioni plan za saradnju Austrije i Srbije predviđa podršku sledećih koraka u pristupanju Srbije EU.

Kako se navodi, Austrija će podržati proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine, a predviđen je i zajednički rad na dobrosusedškim odnosima i rešavanju bilateralnih sporova.

nektarKada pogledamo ilustrijacu koja je propratila Akcioni plan, jasno je da su Vučić i Kurc saglasni da Kosovo više nije deo Srbije, iako Aleksandar Vučić tvrdi da Srbija nikada neće priznati Kosovo kao nezavisnu državu.

Kako stvari stoje, Vučić je odavno priznao Kosovo, sada je samo pitanje vremena kada će to zvanično obelodaniti.

Podsetimo da se početkom prošle godine u medijima podigla prašina jer je kompanija “Nektar” na pakovanju soka od paradajza “tomatelu” otcepila Kosovo.

Kompanija “Nektar” bila je primorana u javnosti da se pravda i brani. Saopštili su da je to karta Srbije sa pokrajinama koju su preuzeli sa Gugl mapa i da nema nikakve veze sa otcepljenjem.

Međutim, kada Aleksandar Vučić i Sebastijan Kurc na zvaničnom međudržavnom Akcionom planu otcepe Kosovo, svi okreću glavu.

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

  1. Juce je predstavio Srbiju bez Kosova, sutra ce Srbiju bez Vojvodine, prekosutra bez Raske oblasti i tako redom sve do beogradskog pasalluka a narod cuti i trpi. Kako mu se suprostaviti?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime