Slogani iz vasione (2)

1
1626
Foto: Pixabay

METRO ZA PROVIZIJU

-„Dr“ FON Siniša Mali: „ Metro će biti isplativ i opravdan“. Da, naročito ako bude vozio na relaciji Sava Mala – Slavija – Vazdušna banja – džepovi bata Peđe i bata Andrejke!
IMAM SAMO 23 STANA

-„Dr“ FON Siniša Mali: Laž je i podvala političkih protivnika i zavidnih na moje uspehe da imam 24 stana, jer ja imam samo 23 stana!

PESMA I PROVIZIJA

-„Dr“ FON Siniša Mali“: Fontana će i dalje pevati, jarboli vetrovima odolevati, gondole po Sava Maloj ploviti, a provizija u džepove „familije“ teći!

HIGIJENA A NE PRANJE NOVCA!

-„Dr“ FON Siniša Mali: Optužuju me razni likovi i krikovi za pranje novca a svi dobro znaju da je novac zagađen bakterijama i virusima, te da je to higijena a ne pranje novca i jedini način odbrane u vreme epidemije gripa!

SRUŠIĆEMO HIPODROM, ……

-Vesić&Mali: Srušićemo Hipodrom na Carevoj ćupriji, izgraditi novi, veći i lepši na obroncima – Fruške gore!

KONJI I EKOLOGIJA

-Zašto ćete srušiti Hipodrom kada je Beograd urbanistički i po tome u svetu prepoznatljiv, pitali novinari gradski tandem na av-pogon Vesić&Mali? Srušićemo ga i izmestiti iz ekoloških razloga te zaštite prirode jer je konji zagađuju. -A kakav će te ekološki urbani sadržaj nameniti toj lokaciji, pitali dalje novinari? Autodrom, odgovoriše sinhronizovano kao iz puške najbolji gradonačelnik i najbolji gradski menadžer u istoriji Beograda te i vascelog naroda srpskog!

SAGRADIĆE LEPŠI I STARIJI MOST!

-VESIĆ&Mali: Srušićemo i ono šta hitlerovci mogli nisu – železnički most, i sagraditi neuporedivo lepši i mnogo stariji!

TOALET I KRONOVA BOLEST

Da li je potrebno utrošiti čak 110.000 evra za uređenje toaleta u zgradi Starog dvora, pitali novinari dvojac sa kormilarom Siniša Mali i Goran Vesić? Da, potrebno je odgovori im ekološki osvešteni tandem M&V, jer obojica bolujemo od Kronove bolesti!

Da Vas podsetimo:  ”Rafali” nad Srbijom, ili: Kako se Kristofer Hil pretvorio u Mariju Zaharovu

PITANJE SVIH PITANJA

Da li su Nikolae Čaušesku i Aleksandar Vučić isti? Nisu. Prvi je Nikolae Čaušesku, a drugi je Aleksandar Vučić!

DIJALOG O LAGANJU I PATOLOŠKOJ LAŽLJIVOSTI

-Neki novinari pa i građani zameraju Aleksandru Vučiću da ne poštuje etiku javne reči, te da često ne govori istinu pa čak i da laže. Da li su tu novinari i građani u pravu? -Pa nisu u pravu, jer laganje jest neetična pojava, ali patološka lažljivost (pseudologia phantastica) nije jer je to psihopatološki fenomen tj. bolesna pojava odnosno simptom poremećaja ličnosti!

OSAMOSTALJENJE A NE ODCEPLJENJE!

Nisam nikada bio za to da se KiM odcepi od Srbije, nego sam uvek bio za ta da se KiM osamostali od Srbije!

USTAV SRBIJE I NESPOJIVOST FUNKCIJÂ

-Član 115 Ustava Srbije: „Predsednik Republike ne može obavljati drugu javnu funkciju ili profesionalnu delatnost“. Aleksandar Vučić: To se ne odnosi na mene jer sam na izborima dobio samo 29,93 odsto glasova biračkoga tela odnosno svih punoletnih građana Srbije, pa ne predstavljam sve građane Srbije tako da nisam u sukobu interesa što sam i dalje predsednik SNS-a, bavim se stranačkom politikom, nosioc sam izbornih lista te i lično učestvujem u predizbornoj kampanji SNS-a. -A zašto je onda Tomislav Nikolić kada je izabran za predsednika Republike Srbije podneo ostavku na mesto predsednika Srpske napredne stranke? Zato šta je bio višestruko naivan te poštovao demokratiju i Ustav, a mene odabrao za svog naslednika na mestu predsednika Srpske napredne stranke!

SNS PLAĆA LAŽNU OPOZICIJU

Šta kažeš Milane na to da je SNS platila Demokratskoj stranci Srbije štampanje izbornih letaka? Ništa, jer nije SNS platila izbornu kampanju samo DSS-u, nego i celoj lažnoj opoziciji samo se o tome u javnosti još ne zna!

Da Vas podsetimo:  Juanjang, ili: Srbija ima evroazijsku alternativu

NIJE TROL NEGO BOT!

Eto pokazalo se i dokazalo da je i predsednik DSS-a dr Miloš Jovanović bukvalno Vučićev trol. Ma pobogu brate ne kaže se „trol“ nego bot, šta znači da dr Miloš Jovanović nije Vučićev „trol“ nego – bot, štaviše dobro upućeni kažu i prava botina!

NIJE FRANCUSKI ĐAK NEGO FRANCUSKI KLJUČ!

Šta kažeš Milane na to da je predsednik DSS-a dr Miloš Jovanović francuski đak? Ma bre nije on francuski đak, nego francuski ključ za razvaljivanje prave opozicije!

BELI MIŠ SREĆU DELI

Beli, Beli, glasove samo SNS-u deli!

ČIJI JE KANDIDAT BELI?
Kuglo, kuglo mudrosti otkrij mi veliku tajnu, čiji je kandidat Beli? Crnih!

KAKO DO PLEMIĆKE TITULE „FON“?

Kako ste vi gospodine Mali došli do nemačke plemićke titule „fon“? Tako što sam doktorirao na Fakultetu organizacionih nauka – FON! A kažu da ste doktorat navodno plagirali? Nije istina, nego sam ga prepisao!

NIJE PROBLEM U SNEGU, NEGO U M&V!

Nemaju Beograđani problem zbog toga šta sneg pada i pada, nego što smo za organizovanje njegovog efikasnog čišćenja odgovorni Siniša i ja. Siniša Mali i Goran Veliki!

ZAŠTO PADA SNEG?

Ne pada sneg da pokrije breg, nego da otkrije svu nesposobnost, neefikanost i neodgovornost Siniše Malog i Gorana Velikog!

Branko V. Nikolić

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime