SPOLJA GLADAC, UNUTRA JADAC Vučić otvorio, ruina ostala

0
1230
Foto: printscreen

Glavni i odgovorni urednik Niške inicijative posetio je Naučno tehnološki park koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno otvorio kako bi video kako se odvijaju radovi na – tek otvorenom parku.

– Posetili smo naučno tehnološki park u Nišu da vidimo kako se odvijaju radovi posle velikog otvaranja Predsednika Srbije, koji je najavio novu eru nauke i tehnologije, kao i prosperiteta na otvaranju i enormni napredak u nauci i tehnologiji – naveo je Nonić.

– Naučno tehnološki park koji je nedavno otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, čak i po priznanju zvaničnika, prazan. Iza je ruina, a prekoputa, po principu sjaj i beda Holivuda – rekao je Nonić, pokazujući na đubre i neiskorišćeno staklo, kocke i delove za kanalizaciju i slivnike bačeno u parku prekoputa.

Sporedni ulaz gde se parkiraju automobili, za razliku od prednjeg dela i fasade, nije završen.

– Tu se još uvek vrše radovi, ali se žurilo da se otvori predizborni Naučno tehnološki park – rekao je, ponavljajući da je još uvek sve neuređeno i neupotrebljivo, ali i da je za popločavanje neko „zgrnuo milijarde“.

Nonić je, takođe, ukazao i na problem sa kružnim tokom iznad parka u pravcu autoputa, ocenivši ga kao „najveći kružni tok svih vremena koji je pravio najbolji gradonačelnik Niša Darko Bulatović“, gde biciklistička staza koja prolazi pored toka nije adekvatno povezana sa ostatkom staze, ali i gde je asfalt iskopan za uvođenje nekih instalacija, a čiji su delovi bačeni u poljanu pored, dodajući da je odgovorna za ovo Elektrodistribucija, jer je ona uvodila te instalacije, oštetivši asfalt.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime