Srbi pod vatrom bojeve demokratije

1
544

Od kada na srpstvo ovako „oćevidno“ udariše montenegrinskom Rezolucijom o Srebrenici, pa ih kopiraše Šiptari, pa „zakonotvorac“ Incko nametnu zakon da ‘apsi sve koji zinu da je srebrenički genocid ciljana laž – ništa me to ne zateče – koliko se nađoh u čudu od srpskoga odgovora?!

E, ne znam kako da vam kažem, ali – najgore mi je kad slušam ove koji su navalili da nam objasne kako preti opasnost od izbijanja rata u Bosni! Pa, ko kaže da je zaigrani rat u BiH završen – on, stolećima, traje! A, ono iz ’90-tih, to je samo jedna od bitaka! Ima ih raznih – što bojevom municijom, što ovom najnovijom – bojevom demokratijom?! Od Bosne su do sada najčešće kretali oružjem, pa do svetskoga rata, a ovaj put su u njoj zakuvali „demokratiju“, koja vri do u sami vrh svetskih odnosa!

Trenutni problem zapadnjaka je kako dovesti okupaciju BiH do kraja, a da ta otimačina i samovolja bude propisno pokrivena! Bitka se svela na dve tačke – „genocid“ u Srebrenici i Kancelariju visokog predstavnika (OHR), kojoj su tzv. Bonskim ovlašćenjima 1997. smislili i dali moć, da po zapadnjačkim naredbama deli „pravdu“ po Bosni?! Visokog predstavnika Valentina Incka sa tog mesta povlače 1. avgusta i dovode Kristijana Šmita – i to mimo saglasnosti Rusije i Republike Srpske, tj. pola BiH, i bez imenovanja u Savetu bezbednosti UN!

Zbijaju se redovi istomišljenika u dva bloka!

Rusiji se pridruži i Kina! Podnesoše 14. jula Savetu bezbednosti UN nacrt Rezolucije u kojoj je pokazana dobra volja, ili možda metod da se „istera mečka iz rupe“ – po kojoj može Šmit, ali samo do 31. jula 2022. godine – i to bez korišćenja Bonskih ovlašćenja – nakon čega bi se i zatvorio OHR! Ali, na sednici 22. jula, od 15 članica Saveta bezbednosti za Rezoluciju su glasali samo podnosioci, svi ostali bili su uzdržani! Tako se raspolućena Bosna preslika do u sami vrh među svetskim silama!

Incko – pozivajući se na tzv. Bonska ovlašćenja – sutradan u BiH nametnu zakon, koji je odmah stupio na snagu – po kom se „zabranjuje i kažnjava negiranje genocida u Srebrenici i veličanje ratnih zločinaca“?! Ratni zločinci – zna se – to su samo Srbi koji su branili Srbe!

Da Vas podsetimo:  500 radnika višak u Fijatu, 1000 mora na rad u inostranstvo

I aj’ ti sad – prvo ti nametnu Srebrenicu, pa ti nametnu gaulajtera, pa gaulajter nametne zakon, pa zakon ‘apsi sve koji zinu o nametnutoj Srebrenici i – tako zatvore krug sav satkan od „zakona“!

E, to se zove uređen sistem! Prvo ti nji’ove službe spakuju laž zvanu „Srebrenica“ i iz svih raspoloživih oruđa sa njom u mozak tuku, pa onda donesu – i zakon da tuku?! Pa ti sad vidi, majčin sine, šta ćeš?!

Vala okupatori – ne da ste se izveštili u silovanju vašom „demokratijom“ – nego, kapa dole!

Nakon ovoga sjatiše se mediji na Incka, te nesrećnik – ničim izazvan – posta bitan, a sva mu je bitnost u tome što su ga zapadnjački moćnici, koji iza svega stoje, izvukli iz bubnja u kojem su im naslagani precizno odabrani izvršioci za sramna im dela!

Takvih upotrebljivih „gromada“ imaju oni na bacanje i među nama u regionu – pa kad im ko ustreba, samo uvate za uši i izvuku! Jedna je i ovo naše zastiđe iz Crne Gore, koje se u poslednje vreme uvatilo mikrofona pa dokle stigne zapomaže da ga spasu od Srba, Srpske pravoslavne crkve, klerofašističke i velike Srbije…?! Inicira rezoluciju o „genocidnim“ Srbima, plače u Srebrenici, polaže cveće, pridržava rukama tabute u kojima su žrtve srpskog „genocida“…?! A pri tome sav bitan, prkosan, beči oči, vijuga obrvama, glumi moć i nezavisnost, gleda s visine… ma, kako bi to naši preci u Crnoj Gori slikovito opisali – „digne glavu k’o da mu je govno za pojasom“?!

Naravno, sve ovo je davno pripremljeno, trebalo ga je samo zavrteti, a to je 17. juna urađeno onom sramnom Rezolucijom u crnogorskom parlamentu o „genocidu“ u Srebrenici, iza čega stoji ta gromada od Milo i tamošnji milovci, sad – otvoreni ili prikriveni – ali, to je to?!

Međutim, za razliku od – našeg „samoniklog“ zastiđa – Incko ima i „poreklo“! Nije on nama ni slučajno nametnuo zakon na isti datum na koji je Austrougarska 1914. zveknula ultimatum Srbiji, koji je označio početak Prvog svetskog rata!

Kako su ga samo oni ovde provukli svoj kontinuitet – i to od ona dva velika svetska rata do ovoga „sitnoga“ – zvanog okupacija „demokratijom“ – u kojem su odredili Valentina Incka – sina gestapovca – da Srbe, koje su sto godina u genocidu ubijali – sad genocidnima proglase?!

Da Vas podsetimo:  Sestre Maksić čuvaju svoje ognjište i porodičan posao

Ma, gde god zagrebeš u kakvu njihovu odluku ili im izaslanika – utrefiš im u žilu kroz koju im vri krv predaka zakletih da srpstvo i pravoslavlje istrebe do kraja?! Posebna je pogana nit koju nad nama vezu!

I njihov štićenik Naser Orić najviše je voleo da kolje Srbe u Podrinju na znamenite datume: krsne slave, Božić, Vaskrs, Vidovdan… I, Boga mi, nanizao on tako preko 3.500 Srba na Bratunovačkom groblju i okolini?! I – izađe im nevin iz Haga?! A sve Srbe, koji su se istakli u odbrani srpskoga naroda, danas je Incko smestio u onaj stav „svoga“ zakona kojim se – „zabranjuje i kažnjava veličanje ratnih zločinaca“?!

A, to – što su nam pred kućom, u onom drugom entitetu BiH, dovukli blizu 100.000, kobajagi ilegalnih migranata i to sve mladih momaka, ako zatreba spremnih boraca Islamske države i Al Kaide – na to se žmuri?! Tamo danas imamo i na stotine vehabijskih naselja! Tu su nam ostali i mnogi borci El Mudžahid brigade, koju je Alija doveo – čijim noževima je, samo na Ozrenu, obezglavljeno 192 Srbina! A u naselja gde su i danas – ni policija ne sme ući!

U takvo sočinjenije od države, umesto Incka, u Sarajevu sad ustoličavaju Kristijana Šmita! E – to je već malo jača priča – kako i dolikuje za završni udarac!

Šmit svoju karijeru obaveštajca počinje od omladinskih dana, da bi kasnije potvrdio to svoje umeće, prolazeći i pekući „zanat“ kroz ceo državni sistem Nemačke – od parlamenta do ministarstava. A 90-tih, bio je na čelu Odbora za bezbednost u Bundestagu, odakle je – em uspešno, em sa zadovoljstvom – obavio dodeljeni mu zadatak u prebacivanju naoružanja iz Istočne Nemačke u Sloveniju i Hrvatsku, čime su, do zuba, naoružali tamošnje paravojne formacije, pokrenuli rat i razbili ondašnju nam zajedničku Jugu! Sadašnji premijer Hrvatske Plenković na noge mu je 2018. odneo u Berlin Orden Ante Starčevića, jer – takva podrška se ne zaboravlja!

Šmit se na nas povrnuo te iste godine, kada je u ime Merkelove došao u Republiku Srpsku da vrši pritisak na Banjaluku da primi migrante, što mu je jedan od retkih zadataka u kojem nije uspeo! Tu je, valjda, trebalo da nam prijateljska Nemačka i kroz Srbe u Srpskoj što gušće „prošara“ islam, kao što su nam od svete pravoslavne zemlje KosMeta napravili šiptaristan! Jer, nema kojim se sve nepočinstvima ne služe kako bi ubili pravoslavlje! Jedno od sredstava im je i ovo podržavanje i guranje islama na nas! Naravno – to Hrvatima ne rade! Videli ste kako je hrvatska policija monstruozno prebijala i zlostavljala svakog migranta kojega je uhvatila, kako im ne bi više palo na pamet da im pređu granicu, i odmah ih vraćala u BiH!

Da Vas podsetimo:  Život radnika u Srbiji: "Svakog prvog uzmem kalkulator - plate se računi, pa šta ostane"

E, Šmit je tu, između ostalog, i da pomogne rešavanju hrvatskog pitanja. Da Hrvatska – od one početne otimačine u tankoj liniji uz Jadran, koju joj je dao Broz – sad proširi zaleđe i dobije dubinu! A muslimane guraju pravoslavlju?! Islam ima da bude u neprekinutom nizu uklinjen, kao kost u grlu – od Turske, preko Albanije, Makedonije, srpskoga KosMeta, severa Crne Gore do u Bosnu! Tako su nam navukli i instalirali bombu, koja ima da eksplodira – kad im god zatreba!

I, sva ova pogana antisrpska rabota – od zapadnjaka do Mila i milovaca – ne da me ne iznenađuje – očekivana mi je! No se ja u čudu nađoh od Srba?! Brzopotezno se sastaše 26. jula u Banjaluci predsednici svih političkih partija u Srpskoj – vladajućih i opozicionih – i jednoglasno izađoše sa odgovorom „zakonopiscu“ Incku i montenegrinu Milu?! Složiše se Srbi iz vlasti i opozicije?! E – to je već čudo neviđeno!

Tu ti oni usvojiše 5 zaključaka, među kojima i onaj da srpski predstavnici bojkotuju rad u zajedničkim institucijama BiH sve dok se „Inckov zakon“ ne stavi van snage, što je odmah sutradan i u praksi primenjeno! Dogovoriše donošenje dva zakona – jedan da se „Inckov zakon“ ne primenjuje u Republici Srpskoj, a drugi da svako ko Srpsku ili srpski narod nazove genocidnim, ili na bilo koji način vređa i umalovsažava simbole srpstva – krivično odgovara. Zakazaše i skupštinu u roku od 4 dana i to, umesto na sva zvona – zatvorenu za javnost (promudrili se i Srbi?!). Održaše je 30. jula i sve – jednoglasno – usvojiše i pozavršavaše! E– aj ti sad, majčin sine, dođi sebi – sanjam li – ja još ne znam?!

autor:Milijana Baletić, (A)LUDIRANjE

izvor:http://vidovdan.org

 

 

 

 

 

1 KOMENTAR

  1. Tako je gospodjo Milijana! Jedna si od retkih novinarki, koja je uvek volela i cenila svoj srpski narod. Secam se samo tvojih ratnih izvestaja sa lica mesta, sirom ratnih poprista prilikok raspada bivse SFRJ.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime