Vlast u Čačku za samo dva meseca potrošila 80.000 evra u restoranima

1
58

Iz gradskog budžeta Čačka u decembru i januaru za „reprezentaciju“ je potrošeno 80.000 evra u čačanskim restoranima, objavila su dva lokalna medija, pozivajući se na podatke Narodne stranke.

U tekstu se navodi da su gradski rukovodioci dnevno u kafani trošili po 150.000 dinara, a da je za Nikoljdan, 19. decembra, iz gradskog budžeta plaćeno pola tone roštilja.

„Podaci pokazuju da je 17. decembra (iz gradskog budžeta) potrošeno 900.000 dinara, a 18. decembra na Dan grada Čačka fakturisano je milion dinara. Posebno je neverovatno da je na Nikoljdan, 19. decembra, Grad dobio račun od 780.000 dinara, od čega je 500.000 dinara za pola tone roštilja“, navodi se u tekstu.

Preispitati prioritete: Da li su Srbiji potrebniji stadioni ili ulaganja u zdravstvo i obrazovanje?

Preispitati prioritete: Da li su Srbiji potrebniji stadioni ili ulaganja u zdravstvo i

U Narodnoj stranci su naveli da će uskoro sve fakture o potrošenom novcu iz gradskog budžeta za „reprezentaciju“, za koje kažu da su dobili po Zakonu o pristupu informacijama od javnog značaja, dostaviti odbornicima lokalne skupštine, gradskim većnicima, medijima, ministarstvima i inspekcijama.

1 KOMENTAR

  1. U Narodnoj stranci su naveli da će uskoro sve fakture o potrošenom novcu iz gradskog budžeta za „reprezentaciju“, za koje kažu da su dobili po Zakonu o pristupu informacijama od javnog značaja, dostaviti odbornicima lokalne skupštine, gradskim većnicima, medijima, ministarstvima i inspekcijama.

    А ја дописујем и управнику логора „ Златно доба „
    Да види, док његове партијске колеге пију и ждеру о трошку грађана ( у радно време ) дотле у њиховој непосредној близини једна самохрана мајка-србска мученица са четири мала анђела преживљава у мрачном и мемљивом подруму једне стамбене зграде, више гладни него сити.

    Бедници !

    https://vaseljenska.net/2024/02/04/muke-majka-jelene-iz-cacka-ne-poznaju-granice-zivi-sa-cetvoro-dece-u-podrumu-ali-tu-nije-kraj-njihovoj-nesreci/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime