Vučić zna kolika vam je plata, gde radite, čita i vaše komentare!

7
1525

Sa mozgom našeg premijer nešto nije u redu. U proteklih nedelju dana otkrili smo da premijer Srbije, Aleksandar Vučić, uhodi svoje građane! Tačno zna gde radite i kolika vam je plata, a zna i šta pišete u komentarima po društvenim mrežama i internet portalima. 

vucic

FOTO: Dojče vele

Ne, ovo nije šala, niti nešto izmišljamo. Kada detaljnije analiziramo premijerove reči, otkrićete da nas on uhodi i špijunira! Vučić zna neke stvari koje jedan premijer ne bi trebalo da zna o svojim građanima.

Prvo, Vučić je pre nekoliko dana u emisiji “Stav Srbije” na TV “Prva” izjavio da čita komentare koje građani ostavljaju po internet portalima. Aleksandar Vučić je sigurno jedini premijer na svetu koji se usudio javno da izrazi negodovanje zbog komentara koje građani ostavljaju po internet portalima.

Kritikujući predsednika DS-a, Bojana Pajtić, premijer Vučić nam je otkrio da pomno prati kakvi komentari prolaze pored moderatora na internet portalima.

“Kad Bojan Pajtić, ne znajući da se radi o njegovom zakonu o radu, kaže da Vlada mora da stavi zakon van snage i da ja naravno podnesem ostavku. I svi su pokušali da to prikriju. Kada govorite o rečima mislim da ne postoji nijedna koja protiv mene i članova Vlade nije izgovorena. Evo pogledajte samo komentare koje prolaze pored moderatora na sajtovima B92 i Blic.

Podsetimo da se Vučić često hvali kako neprekidno radi i da nema vremena da prati šta sve mediji pišu o njemu i ko je šta o njemu rekao. Mada, kada se malo udubite u analizu njegovih reči, dolazite do saznanja da Vučić samo to i radi – prati šta mediji pišu o njemu i ko je šta rekao na njegov račun. Osoba koja je zaista posvećena poslu nema vreme da se bavi “tračevima”.

Da Vas podsetimo:  Da je sutra referendum o ulasku u EU: Za ulazak 46, protiv 37 odsto građana Srbije

Međutim, tu se ne zaustavlja Vučićeva psihopatska potreba da uhodi svoje građane.

U emisiji “Intervju” na TV “Pink” Vučić nam je otkrio da tačno zna kolika je plata “običnih građana” i u kojoj grani privrede rade. Pažljivo analizirajte njegove reči.

Niko nema inicijativu, svi samo čekaju i kukaju da je to teško. Imate klince koji u IT sektoru zarađuju i po tri miliona godišnje, ali rade 365 dana u godini.

Postavlja se pitanje odakle Vučiću podaci o tome kolika je plata nekih građana, njihovo godište (čim je klinac, zna koliko ima godina), za koju firmu rade (čim zna da rade u IT sektoru, zna i za koju firmu rade) i koliko vremena provode na poslu (čim zna da rade 365 dana u godini, zna da li su išli na godišnji odmor, da li su bili na bolovanju)?!

To što je Vučić predsednik Vlade Srbije ne znači da ima apsolutno pravo da uhodi pojedine građane preko zvaničnih institucija. Vučićeve reči shvatamo veoma ozbiljno, jer je on ozbiljan premijer. Zar ne?

Ove reči nikako nećemo tumačiti kao lupetanje, jer je te podatke predstavio ka zvanične činjenice u ulozi predsednika Vlade Srbije. Dakle, zaključujemo da Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, lično uhodi i špijunira svoje građane, čim zna šta pišu po internet portalima i kolika im je plata i za koju firmu rade.

Na osnovu Vučićevog govora tela, retorike i opsesije s medijima otkrili smo da on sigurno pati od težeg oblika manije, šizofrenije, paranoje i/ili nekog drugog mentalnog oboljenja, ali uhođenje građana prelazi sve granice!

Teleprompter

7 KOMENTARA

  1. Hvala dr.Pericu i u pravu si. kad je Vodja mentol kako cemo ozdraviti mi koji treba da ga sledimo. Ja necu i gooorko sam se pokajao sto sam glasao za njihove gnusne i pokvarene lazi. Zivim gore nego pre njih i to nemoj da mi niko prica. Jedva cekam sledece izbore, a verujem da nisam usamljen u svojim mislima kao Vodja, kako cu ih slatko precrtavati, uh.

    • Svaka cast Covece! Ispravicemo gresku , nadam se uskoro.
      Mogu novinari da poduce nas obicne ljude i da podsete da Srbija ima odlicne zakone, ali se ne postuju. Na pr:
      ZAKON O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA („Sl. glasnik RS“, br. 44/2010)

  2. Ima li nas inzenjera jos u Srbiji? Kako je moguce da cita facebook, pa jos i citira po inforativnim emisijama sto slice vestima, da zna sta pise najbolja sminkerka po socijalnim mrezama, koliko su kome platice….a mi cutimo? password, friends, zakonske osnove zastite komunikacija, je l ovo nas hakerise vucic doo?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime