Žena vozila sa 5,19 promila, policajci u čudu

0
110

Žena iz BiH šokirala je saobraćajne policajce koji su je zaustavili dok je upravljala automobilom, a alkotestom je potvrđeno kako u krvi ima rekordnih 5,19 promila alkohola.

Image by Diego Fabian Parra Pabon from Pixabay

Ženu, za koju se zna da ima 46 godina i da je iz Bosanske Gradiške, policija je zaustavila u kasnim noćnim satima 9. oktobar u okolini grada. Na prvi pogled uopšte nisu opazili da je potpuno pijana, jer je delovala stabilno kada je izašla iz automobila, ali se ispostavilo kako zapliće jezikom.

„Kada je izmereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili da je to uopšte moguće. Pojedinci sumnjaju u instrument, ali tome nema mesta. Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se očito nije promenila. Nastavila je da pije i vozi“, kazala je portparolka policije Vesna Vučić.

Žena, za koju portal navodi kako je po zanimanju konobarica i kako „voli da piše poeziju i nostalgične tekstove“, morala je da provede noć u policijskoj stanici dok se nije otreznila. Uz to joj sledi kazna u protuvrednosti od 200 evra i dva meseca zabrane upravljanja motornim vozilima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime