Da sam Srbin borio bih se protiv NATO-a

1
612

Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš (Kristian Kahrs), inspirisan razgovorom sa našim novinarom na temu pristupanja Srbije NATO paktu, obratio se video porukom kako bi upozorio na nepotrebnost i pogubnost takvog postupka.

Кристиан-Каш
Kristian Kaš: Da sam Srbin borio bih se protiv NATO-a svim srcem!

Kristian Kaš, kao bivši pripadnik NATO snaga, odlično poznaje rad te organizacije na terenu i njegov savet je svakako vredan pažnje.

Kaš izražava duboko nerazumevanje odluke srpskih vlasti da se pristupi NATO paktu, posebno po uslovima sličnim onima iz Rambujeu koji su za svaku suverenu zemlju – neprihvatljivi.

Hoću da se zahvalim srpskom narodu na podršci, kaže Kaš. Ja sam se preselio u Norvešku, ali veliki deo mog srca će uvek biti u Srbiji. Sada sam šef informacija u političkoj stranci Demokrati. Mi smo nacionalno-konzervativna stranka koja se zalaže za nacionalnu demokratiju i koja je protiv anti-demokratskog globalizma (kao na primer u EU).

Ne razumem zašto je srpska vlada dala suverenitet NATO-u koji sadrži slične tačke kao i Rambuje ultimatum, dodaje on. Međutim, kao norveški političar, smatram da Norveška treba da ostane u NATO-u zbog strateških interesa u severnom delu Norveške. Ja ne volim NATO, ali je NATO Norveškoj potreban u ovom trenutku.

Da sam ja Srbin, ja bih se borio protiv NATO-a svim srcem. Nadam se da će srpski narod imati otvorenu i informativnu debatu i referendum o učešću Srbije u strukturama anti-demokratstog globalizma.

Kristian je iskoristio priliku da se zahvali i našem novinaru.

I hoću da se zahvalim Ivanu Maksimoviću za odličan članak „Kristijan Kaš: Teroristički napad u Livadicama izveden uz podršku SAD“. Ivane, oprostiću ti što si napisao moje ime sa J. Ti znaš da je to veliki greh, u šali kaže Kristian.

Da Vas podsetimo:  Boris Džonson i Milo Đukanović – toliko različitosti, a nijedna sličnost

Hvala i najlepše Bojani Bogdanović koja je pomogla da se prevaziđu manje jezičke barijere i nepravilnosti.

POGLEDAJTE VIDEO KOJI SMO PREUZELI SA JUTJUB  KANALA KRISTIANA KAŠA UZ NJEGOVU SAGLASNOST, A U KOME UPOZORAVA SRBE NA OPASNOST OD SAVEZA SA NATO PAKTOM.

O Kristianu i njegovom radu možete saznati više na njegovoj internet strani www.sorryserbia.com

Kristiana možete pratiti i na Fejsbuku: https://www.facebook.com/kahrs


kmnovine.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime