Deca postaju vlasništvo države?

0
723

direktor-urgentnog-centra-zlatibor-loncar-1355734320-242257Poštovani gospodine ministre,
Ko ste vi da naređujete da naša deca moraju da prime vakcinu. Zašta naša deca služe, da vršite oglede na njima, tj. farmaceutska mafija Evropske unije. Gospodine niste se vi mučili da život podarite našoj deci, pa nemate pravo ni da im oduzmete. Vi gospodine Lončar najavljujete izmene Zakona o obaveznoj vakcinaciji i ističete da roditelji više neće imati način da odbiju vakcinaciju deteta, ma jok, nego ćemo gledati kako nam ubijate budućnost i zdravlje. Država vrši torturu nad svojim građanima i to je „demokratska“ država! Strašno dokle ste došli.

Kad se toliko brinete o našoj deci, što ukidate besplatne knjige, što je skupa školarina, što je mizeran dečiji dodatak, što se trudnicama ukidaju nadoknade, što ukidaju porodiljska odsustva, što isterujute ljude sa posla, što legalizujete gej brakove, što ne pogledate sebe, čijim mozgovima razmišljate. Našim vlastima ništa nije sveto, jer oni su vazali i podređeni su svojim gazdama sa Zapada. Zapad preko vas izdajnika sprovodi planove o uništenju Srbije i srpskog naroda. Torlak uvozi vakcine koje ubijaju srpsku decu. Sluge su odlučile da žrtvuju stanovništvo i izlože ga eksperimentima od strane SZO. Sve ovo se uklapa u dugoročni program smanjenja populacije zato neka bivša ministarka za primer prvo vakciniše svoje unučiće, javno, pa ćemo posle toga razmisliti. Zar našu decu da pelcujemo, a u većini zemalja vakcinacija nije obavezna, već fakultativna.

Hvala na podsećanju na naše obaveze . Da mi Vas ministre Lončar podsetimo na Vaše obaveze …zašto krijete lekarske greške Vaše inspekcijske službe? Kada ispunite Vaše obaveze imate pravo da nas podsećate na naše. Obezbedite vakcine za svu decu, podjednako „ministre“! Šta ćemo sa „pentaksimom“ i kada nadležno ministarstvo misli da reši problem vakcinacije dece čiji su roditelji do sada kupovali „pentaksim“ da bi vakcinisali svoju decu, a sada te vakcine nema ni u apotekama u slobodnoj prodaji niti je u Domovima zdravlja dobijaju u dovoljnim količinama da bismo decu mogli da vakcinišemo?

Da Vas podsetimo:  Ko to (ne) želi dobro svojoj državi?

Gospodine ministre ne bih imala ništa protiv vakcinacije, kada bi se ona obavljala pošteno, sa ispitanim i odobrenim vakcinama. S obzirom na to da smo se uverili da našoj vlasti nisu važni ni ljudski životi, a videli smo koliko su i odgovorni, logično je da su ljudi protiv. Bojimo se za zdravlje i život naše dece. Ako su te vakcine ispravne zašto vi kao resorni ministar zdravlja ne izađete pred tv kamere sa svojim detetom koje će primiti tu famoznu vakcinu MMR. I vaše dete je beba, tj. taman je stasalo za vakcinu. Zašto ne pokažete karton vakcinacije da se vidi da li je vaše dete dobilo neku vakcinu. Dajte dobar primer roditeljima.

Žalosno, kuda ide ovaj svet? Možda bi bilo dobro da gospodine ministre pogledate Ustav Republike Srbije, jer očigledno imamo ministra kome nije poznat Ustav Republike Srbije ni najmanje, što je velika sramota za ovu državu. Ali zato ovaj ministar ume da preti građanima, što jasno pokazuje da nije za to ministarsko mesto. Danas obavezna vakcinacija, a sutra će nam uvesti obavezne čipove pod kožu! Kada država kao što je naša počne toliko da se brine za nas i našu decu, onda mi treba ozbiljno da se brinemo za njene namere!

Za Korene

Antigona

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime