Fantomi u fantomkama

0
507

glasacka-kutijaNajpre je premijerov brat, Andrej Vučić, postao vlasnik fantomske firme “Asomacum”, osnovane na fantomski način sa njegovom ličnom kartom. Ogroman novčani gubitak koji je ova firma napravila, na fantomski način je nestao. Penzionerima je fantomski povećana penzija kako bi bolje znali za koga da glasaju.

Srbija, na do sada nezabeležen fantomski način sprovodi reforme, užurbano gradi puteve i brze pruge, u pauzama obnavlja čučavce, i što je, ipak, najvažnije, uživa ogromnu međunarodnu podršku važnih belosvetskih fantoma.

Valjda zato su i organizovani fantomski izbori gde je prvi put u srpskoj istoriji opozicija pokrala vlast brojeći glasove mnogih fantomskih birača, čiji je sinonim postao jedan Sreten sa Kosmeta i ne slučajno Branković. Privremena seoba brojnih fantoma na Vračar nije dala očekivane rezultate. Da bi ostali u duhu tradicije, na ulicama Beograda pojavili su se fantomi u fantomkama koji su porušili deo centra grada, a one za koje su procenili da bi im mogli praviti probleme zatvorili u podrum. Onako fantomski. I niko ne zna ko su ti ljudi iza fantomki, osim da imaju ozbiljnu građevinsku mehanizaciju oličenu u bagerima i dizalicama, što u Vučićevoj naprednoj Srbiji, inače, poseduje skoro svako drugo domaćinstvo. Na prijavu građana, policija je odbila da interveniše, jer fantomi poseduju plan i imaju odobrenje.

Za to vreme tehnički premijer Srbije je u vreme uskršnjeg posta voditeljima TV Prve, onako fantomski ispod ruke nudio slaninu, pravljenu valjda od mađarskih svinja, a upakovanu u austrijski celofan. Najverovatnije zaostalu od sendviča deljenih obožavaocima SNS tokom spontanih predizbornih partijskih mitinga. Bio je posebno ponosan na činjenicu da u Srbiji i posle četiri godine njegove vlasti još negde ima kvalitetne slanine.

Istovremeno vlasnici “Jure” iz Koreje, maltretirajući srpske radnike koje im je Vučić fantomski ustupio kao roblje, su sasvim slučajno otkrili strogo čuvanu premijerovu tajnu o dugom suzdržavanju odlaska u toalet. Pelene i samo pelene, to je jedini način da se postigne potrebna produktivnost i obezbedi optimalna proizvodnja čak i za vreme državnih i verskih praznika. Kad može premijer zašto ne mogu radnici. Dosta je bilo više tog prenemaganja. Fantomku na se, pelenu poda se i udri. Jedino što Zoran Babić ne može sebi da oprosti kako se toga nije sam setio dok se javno do imbecilnosti divio premijeru i njegovoj toalet izdržljivosti.

Da Vas podsetimo:  U Nišu u poslednji čas otkazana debata sa Oljom Bećković i Ivanom Ivanovićem

Vučić tvrdi kako je za kratko vreme uradio više nego Tito. Jedino je još ostalo da ga Skupština fantomskom brzinom proglasi za doživotnog premijera. Ali, on hoće da to učini onakva skupštinska većina kakvu je on zamislio. I tu je narod potpuno zakazao. I dokazao da i pored prisustva ogromnog broja fantoma i zastrašujuće apatije, ipak, nije postao baš tolika dijabola.

Ako ništa, dovoljno dijabolično zvuči da je na Uskrs izgorela srpska crkva na Menhetnu koju su pravoslavci nekad kupili od protestanata, a valjevska Gračanica se sve vreme davi u vodi bez nade za spas. Te zlokobne znake nijedna fantomka više ne može skriti, čak ni ako je pod državnom kapom.

Oni hoće samo da se dokopaju jeftinog skupštinskog restorana, otkrio je Vučić pakleni tajni plan opozicije. Jedino što je preskočio da kaže da je on najduži poznati štićenik upravo tog restorana, gde je na imunitetu proveo više od polovine svog života. I to konkretno, ni malo fantomski.

Srđan Škoro

srdjanskoro.wordpress.coms

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime