Milan Stamatović: Vučićev režim uništava selo i poljoprivredu!

1
750

Čenej, 27.3.2017 – Aktuelna vlast ne misli na seljaka i ne pomaže razvoj poljoprivrede već ima nameru da potpuno uništi individualne poljoprivrednike jer ne haje za vapaj seljaka i, zarad tuđeg interesa, ima nameru da primeni sporazum sa EU po kome će stranci od 1. septembra moći da pokupuju svu najbolju srpsku zemlju – izjavio je Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije, u vojvođanskom selu Čenej, tokom razgovora sa tamošnjim paorima.

milan
Predsednički kandidat Milan Stamatović ulazi u vojvođansko selo

– Samo “slepci“, kako ih vi Vojvođani zovete, ili raspikuće, kako mi Zlatiborci kažemo, prodaju zemlju – pravi domaćini nikada ne otuđuju svoje oranice koje im donose prinose i obezbeđuju osnovne uslove za život – rekao je Stamatović i dodao da iste muke muče i vojvođanskog i šumadijskog seljaka i da Vučićev režim želi da zatre sve male poljoprivredne proizvođače jer očigledno ima interes da protežira samo velike strane sisteme i misteriozne tajkune.

Obećavam svim našim seljacima i farmerima da ćemo im vratiti dostojanstvo i da ćemo pokrenuti domaću proizvodnju, jedino tako možemo državu izvući iz ove ekonomske krize, kako mladi ne bi napuštali svoja sela i odlazili iz zemlje – ističe Stamatović i pojašnjava da je država dužna da stvori sve preduslove za život na selu i obezbedi sigurnost za duži vremenski period.

www.stamatovicpredsednik.rs

1 KOMENTAR

  1. Milan Stamatović mi progovara iz duše. Davno je bilo kada sam pročitao izjavu jednog pametnog ekonomskog stručnjaka: „Nema države na svetu koja sebi može da dopusti taj luksuz da zapostavi poljoprivredu“. Milanu Stamatoviću nije bilo potrebno da ovo pročita. On je to nasledio od svojih predaka – on je pravi srpski domaćin.

    Može se o svemu i svačemu filozofirati kako god se hoće. Činjenica je, međutim, da su sve vlasti posle Drugog svetskog rata sistematski uništavale naše selo. Ova aktelna Vlast čini to na drastičan način prodajom zemlje strancima, a kao „zamenu“ za to „otvraju“ se sponzorisane fabrike, čiji su vlasnici stranci. Ćerdanje narodnih para! A šta se proizvodi u tim fabrikama? Kablovi za automobile, da bi (kada te firme propadnu) zaposleni imali o šta da se obese. Ako se pažljivo prate kretanja u automobilskoj industriji, zna se koliko je ta grana podložna promenama nestabilne tržišne ekonomije. Sponzorisanje „investitora“ je pogubno po celokupnu privredu Srbije.

    Mora se učiniti sve da se spreči rasprodaja srpske zemlje. Srpsko selo je kamen temeljac za oporavak privrede Srbije, za sigurniji i bolji život celokupnog stanovništva u našoj lepoj Otadžbini.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime