Robne kuće Ikea počeli zapošljavanje u Srbiji: Pogledajte šta se traži od uslova

0
958

vfdgrf349hdfŠvedska kompanija Ikea raspisala je oglas za zapošljavanje prvih 10 radnika u Srbiji, u pripremi za otvaranje prve robne kuće.

Ikea u prvom krugu zapošljavanja traži menadžere i stručnjake različitih specijalnosti za radna mesta u robnoj kući u Bubanj Potoku i u centralnoj kancelariji kompanije Ikea – jugoistočna Evropa u Beogradu, piše u saopštenju.

Reč je o stručnjacima za sektore ljudskih resursa, odnosa s kupcima, unutrašnjeg dizajna, grafičkih komunikacija, veb-komunikacija, logistike, prodaje i sektora hrane. Sledeći talas zapošljavanja očekuje se na jesen.

Kako se navodi, izbor zaposlenih obavlja se na uobičajeni Ikein način.

Nakon pregleda pristiglih biografija sa selektovanim kandidatima uslediće telefonski intervjui i intervjui metodom licem u lice. Nakon tih postupaka kandidati će proći proces testiranja u tzv. evaluacijskom centru, gde se, osim poslovnih veština, procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata s Ikeinim vrednostima, navodi kompanija.

Vrednosti na kojima Ikea temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenima su zajedništvo, skromnost i snaga volje, vođenje primerom, osećaj za troškove, kao i stalna želja za napredovanjem.

Investicija kompanije Ikea u prvu robnu kuću iznosi 70 miliona evra. Robna kuća se gradi na parceli na auto-putu Beograd – Niš pored trenutne naplatne rampe „Bubanj potok“ na 14. kilometru od trga Slavija, i biće otvorena na leto 2017.

Prostiraće se na više od 30.000 m², imaće 1.500 parking-mesta. Robna kuća će kupcima ponuditi inspiraciju za uređenje prostora i pun asortiman od oko 9.500 proizvoda za uređenje doma, visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna, po cenama koje će biti pristupačne građanima Srbije.

webtribune / b92

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime