Roditelji nestalih beba uputili pismo Vučiću: “ZAŠTO NAM NE POMOGNETE, PREDSEDNIČE?”

0
1101
Foto: printscreen

U ime Udruženja nestalih beba Vojvodine, predsednica ovog udruženja Zorica Malić, uputila je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandu Vučiću u kojem navodi:

“Predsedniče, skoro dva meseca slušali smo priče o KORONI. Korona ovo, korona ono. Nažalost mnogi ljudi u celom svetu su umrli, pa čak i u našoj državi.

Vanredno stanje. Policijski čas.

Mnogo više beba je nestalo iz porodilišta, ali Vi još uvek o tome ćutite. Zašto? To se nije desilo dok ste Vi bili na vlasti. Ups ili možda imamo i neki slučaj od pre par godina. Zašto ćutite? Zašto nećete da nam pomognete?

Pišem vam kao sestra koja traži otetog brata. Imam 24 godine, uporna sam u svojoj borbi. Kad tad naći ću svog brata, mojoj mami sina.

Pisala sam Vam više puta i nikad niste odgovorili na dopise, a ja samo tražim deo mene koji mi fali ceo zivot, MOG BRATA!

Znate, Vi ste srećan covek. Vaš brat je sa Vama, a ja se već godinama borim zajedno sa svojom majkom i ostalim majkama koje imaju sličan problem. A Vi ćutite o našem problemu.

Dobili smo zakon. TIM ZAKONOM JA BRATA NAĆI NEĆU!

Da li je toliko teško rešiti gde su nestale mnoge bebe?

Moj brat je nestao 1993. godine dok je uveliko besneo rat. Preživesmo i koronu. Preživecemo i migrante.

Hocete li nam pomoći u rešavanju BEBI AFERE napokon?

Evo dajem Vam predlog.

Još jedno vanredno stanje. Još jedan policijski cas.

Roditelji i srodnici koji traze svoje najmilije da imaju VAŠU dozvolu za kretanje do matične službe, bolnice i drugih ustanova. Naravno kada dođu tamo da ih čekaju svi pravi papiri i dokazi.

Tužilaštva da rade samo na slučajevima NESTALIH BEBA! Mogu to, zar ne? Pošto sada rade samo zbog naplate kazni! Mi godinama čekamo rešenja iz tužilaštva, dobijamo sramne odgovore. Evo prilike da i nama lepo istraže sve i nađu decu napokon.

Da Vas podsetimo:  Izraelska studija: Britanski soj virusa povećao broj ozbiljno obolelih

A Vi, Ana Brnabić, Nela Kuburović, Zlatibor Lončar, Nebojša Stefanović da u 15 časova imate konferenciju za novinare i bude na svim tv kanalima i izveštavate narod kako stvarno napokon resavamo bebi aferu. I ono najlepđe, da objavljujete svaki dan bar po 20 majki koje su našle svoju decu. Ko je odgovoran za nestanak svake bebe pojedinacno. Koju je kaznu dobio, itd…

Naravno ako su deca u inostranstvu avion da poleće odmah i da se ide u tu državu.

Mi to sve možemo uz Vasu pomoć. Vi ste moćan čovek. Predsednik ste Srbije. Pomozite. Želimo istinu.

Necemo više da nam bilo ko daje lažnu nadu. Hoćemo rešenje, decu. BEBI MAFIJU PRED SUD!”

Navodi se u pismu Zorice Malić, predsednice Udruženja nestalih beba Vojvodine.

Zorica Malić, predsednica Udruženja nestalih beba Vojvodine / Foto: printscreen


M. Milivojević
Izvor: mitrovica.info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime