Sami smo ubili svojih 1.000 muslimana u Srebrenici

2
847

Između 500 i 1.000 Bošnjaka iz Srebrenice najmanje je ubijeno od sunarodnika tokom proboja ka Tuzli u julu 1995. godine, zato što su postojali spiskovi onih koji „ni po koju cenu ne smeju živi da se dokopaju slobode“, izjavio je jedan od osnivača SDA iz Srebrenice Ibran Mustafić.

On je rekao da je o spiskovima „nepodobnih Bošnjaka“ znalo muslimansko rukovodstvo sa Alijom Izetbegovićem na čelu, a da mu je postojanje ovakvog spiska potvrdilo više desetina ljudi.

„Najmanje 10 puta sam to čuo i od nekadašnjeg načelnika policije Hakije Meholjića. Međutim, ne bi me iznenadilo da slaže da to nije rekao“, naveo je za „Vesti“ Mustafić, koji je dugogodišnji član organizacionog odbora za obilježavanje događaja u Srebrenici.

Prema njegovim riječima, spisak je pravila srebrenička mafija, usko vojno i političko rukovodstvo u Srebrenici, koje je od 1993. godine bilo „gospodar života i smrti“.

„Da sam mogao da sudim Naseru Oriću u Hagu, ja bih mu za zločine nad Srbima presudio najmanje 20 godina zatvora. Ali, za zločine nad sunarodnicima presudio bih mu najmanje 200.000 godina. On je najodgovorniji što je Srebrenica postala najveća mrlja u istoriji čovječanstva. On je i 1993. godine, kada je ova enklava umalo osvojena, pobjegao iz Srebrenice. Pobjegao je i 1995. godine“, rekao je Mustafić.

On je napomenuo da su zločin u Srebrenici dogovorili Izetbegović i tadašnji predsjednik SAD Bil Klinton.

„Srebrenica je apsolutno dogovorni genocid između međunarodne zajednice i Alije Izetbegovića, odnosno između Izetbegovića i tadašnjeg predsjednika SAD Bila Klintona. Zato je za mene mnogo veći zločin od onog počinjenog jula 1995. godine bio trenutak kada je u Memorijalni centar zakoračio Bil Klinton. To je bio trenutak kada se zločinac vratio na mjesto zločina“, rekao je Mustafić.

Da Vas podsetimo:  O albanskoj disidenciji i o persekutiranju akademika Burovića

On je istakao i da postoje velike manipulacije imenima žrtava u Srebrenici. „Znam da je na tom spisku otac koji je izgubio sina, s tim što sina uopšte nema među ubijenim ili nestalima. Slično je i sa čovjekom koji je umro u Holandiji, a vodi se u grupi nestalih. Mnogi su se na to odlučivali zato što nisu imali sredstava za život ili uopšte nisu imali radni staž. Drugo, Srebrenica je od 1993. do 1995. godine bila demilitarizovana zona. Pa, otkuda onda toliko boraca invalida“, zapitao je Mustafić.

On smatra da se veoma teško može utvrditi tačan broj ubijenih i nestalih u Srebrenici.

„Veoma teško, zato što je Srebrenica odavno predmet manipulacija, a glavni manipulator je Amor Mašović koji je planirao da na žrtvama Srebrenice živi narednih 500 godina. Međutim, tu su i mnogi drugi iz Izetbegovićevog okruženja koji su još od ljeta 1992. godine krenuli u provođenje projekta po kome je jedino bitno da se prikaže što više bošnjačkih žrtava“, naglasio je Mustafić.

Izvor: novitetinovosti.blogspot.com

2 KOMENTARA

  1. Zašto bi se svet interesovao za -kako piše Kosovka- „srpskog žrtvenog jarca“ kada to ne čini ni srpska vlada? Naprotiv, stalno se podvlače svima koji su u poslednjem ratu ubijali i proterivali Srbe- i muslimanima, i Hrvatima, sada i Albancima. O podvlačenju i klečanju na kolenima pred stranim zločincima (Bler, Šreder, Joška Fišer idr.) ne treba ni govoriti! AV je sve to ćutke prihvatio, pokušao je čak i „hodočašće“ u pravcu Srebrnice -valjda je i tamo pred grobovima muslimana koje su poubijali i njihovi saplemenici hteo, po ugledu na Vilija Branta u Varšavi, da klekne na kolena i moli ih za oproštaj zato što su ONI ubijali SRBE! Na našu sreću sprečiše ga u tom planiranom sramnom činu muslimani pokušajem kamenovanja i batinjanja! Doduše ima vremena AV za pravo a ne samo verbalno „klečanje“. Sada je peokupiran pitanjem na koji način da Haradinaju i Tačiju, po porodicu AV i njegove SNS-ovce, preda ili najbolje PRODA za koji evro Srpsko Kosovo!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime