Srećna ti nezavisnost od časti i pameti, zarobljena Crna Goro

0
641

Crna Gora je možda jedina država koja se odvajanjem od same sebe proglasila celovitom državom. Postala je nezavisna od sebe same. Nezavisni rob koji će sam birati kome će da služi, jer ne ume da ne služi ako je već ovolicka ovoliko potrajala

Ovih dana se usiljeno slavi dan kada je Crna Gora postala nezavisna država. Ne znam otkad se nezavisna država mora pravdati velikim silama i od njih tražiti dozvole za ono što planira da uradi? Nisam siguran ni otkad se u nezavisnoj državi ne mogu rešiti tolika goruća pitanja oko njene teritorije. Nije mi jasno kako u nezavisnoj državi niko ne može da odluči šta je sledeći potez te države u spoljnopolitičkim okvirima.

Crna Gora je možda jedina država koja se odvajanjem od same sebe proglasila celovitom državom. Postala je nezavisna od sebe same. Nezavisni rob koji će sam birati kome će da služi, jer ne ume da ne služi ako je već ovolicka ovoliko potrajala.

U ovoj nezavisnoj državi, ljubimcu NATO-a, a uporištu demokratije, nevinim ljudima se lako presuđuje, a krivi se još lakše oslobađaju. Kakva je demokratija u pitanju ako je niko ne vidi i ne oseća? Kakav NATO ljubimac i saradnik, neki tvrde i saborac, kada je taj isti NATO toj istoj državi donirao bombe?

Jedina nezavisna stvar u Crnoj Gori je Srpska pravoslavna crkva, pa je i jedini lider kog priznajem mitropolit Amfilohije. Svaka porta crkve ili manastira u Crnoj Gori je Crna Gora i crnogorska zemlja, a ostalo je Montenegro.

Slavi se nezavisnost u nikada zavisnijem položaju. Nije lako ni onima koji slave, jer znaju istinu, pa njih sigurno više boli njihova navodna nezavisnost, nego mene ili neke druge Srbe.

Da Vas podsetimo:  Sarajevo i ti maligni Rusi – veliki i mali

Ostavi se, Crna Goro, NATO-a, mani se Albanije, sklanjaj se od bratoubica, nije li ti onomad, pre nekoliko decenija, bilo dovoljno? Ovim što radite ne pokazujete da ste „nezavisni Crnogorci“, jer ovakve stvari svojima i ovoliki inat mogu samo da rade i imaju Srbi. Dakle, proslava nezavisnosti, pokušaj za rušenjem crkava, otkidanje od Srbije, samo je potvrda da ste Srbi. Onaj deo Srba koji je snela kvočka komunizma, a napravio Titov pevac.

Vratite se krstu i zdravom razumu dok još imate čemu.

Evo, čestitam vam nezavisnost ako vam je do nje toliko stalo, ali znajte da nije od srca koje boli od onoga što učiniste sa tako divnom zemljom – onom koja je dala tolike svece i mučenike, a nikada nije imala manje vernika.

Cela Crna Gora da stane u jednu portu, biće veća, svetlija, svetija i nezavisnija nego ikada. Još ako se u porti i prekrsti, prestaće da bude nekrst. Ako ne bude nekrst, biće nezavisna od onih koji je čine zavisnom kljukajući je savremenim drogama poput lažne demokratije, lažnog prijateljstva i lažne Crne Gore.

Kada se skinete sa tih droga, čestitaću vam nezavisnost, povratak među ljude i braću i novo rođenje.

U protivnom, želim ti još bezbroj ovakvih godišnjica kao zavisne države, nezavisne od pameti.

Milan Ružić
Izvor: in4s.net

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime