Benzin

2
2373
Foto: pixabay

Naša je država okupirana. U parlamentu sedi 250 poslanika koji nikoga ne predstavljaju. Ti ljudi glasaju za zakone koji nisu ni napisani u Srbiji.

Ustavni sud otvoreno odbija da se bavi povredama Ustava ili direktno svojim odlukama krši Ustav. Građanske slobode i pravo na političko delovanje ograničeni su setom zakona koji su permanentno usvajani u proteklih desetak godina.

Državni organi kažnjavaju nepodobne univerzitetske profesore zato što „naučnu raspravu o aktulenim problemima vode sa studentima na predavanjima“.

Naša je vlast i naša opozicija saučesnik u strašnom zločinu protiv čovečnosti a protiv sopstvenih državljana na Kosovu i Metohiji u koaliciji sa zvanično, od naše države, optuženim ratnim zločincima.

Ukinuta je sloboda veroispovesti, ukinuta su u najvećem stepenu roditeljska prava, veoma je ograničeno pravo na obrazovanje koje se devalvira svakim danom, ograničeno je pravo na život i lečenje, o slobodi medija ne treba pričati, gotovo sve naše medije u rukama drže stranci, direktni organizatori zločina koji su se odigrali u prethodnom periodu. Vlada otvorena cenzura, kako u dnevnopolitičkim glasilima, tako i u intelektualnim krugovima i na naučnim skupovima, na fakultetima i u naučnim institucijama uopšte, a cenzurišu se čak i školski udžbenici.

Čitava naša činjenično nesporna istorija je pod maljem revizije i falsifikovanja, uključujući i sam jezik.

Nauka je potpuno u kandžama ideologije, protivne čak i zdravom razumu i osnovnoj logici. Oduzima se i bukvalno od usta najranjivijim delovima našeg društva – porodiljama i penzionerima. Zvanični umetnički život je u šakama grupice kvaziumetnika i kvazistručnjaka koji se otvoreno bave indoktrinacijom i politički korektnim kičom i koji, pod plaštom besmislenih nagrada od obesmišljenih institucija i sa obesmisšljenih festivala, treba da iskorene suštinsku umetničku subverzivnost i istinsku kreativnost.

Tumori, leukemije, razne autoimune bolesti, bolesti zavisnosti nikada nisu bile raširenije. Nikada nismo bili bolesniji kao ljudi, pri čemu su mentalne bolesti još i najmanji problem. Nikada nam zemlja, vazduh, hrana i voda nisu bili zaraženiji.

Da Vas podsetimo:  CELO SELO NA TRAKTORIMA DOŠLO DA GA ISPRATI U ZATVOR: Nije imao da plati kaznu 10.000 dinara za ovo!

Da li je onda naš problem zaista cena benzina?

Ti „političari“ i „vođe“ koji vas pozivaju na protest zbog cene benzina ne žele vam dobro i direktno su u službi naprijatelja svih nas koji živimo ovde i kreatori su ove obmane, ove lažne „pobune“, a ono što bi ih najviše obradovalo, čak i više od vaše poslušnosti, jeste vaša smrt.

Nemojte da sumnjate u to niti jednog trenutka. Njihovi sociopatski postupci dokaz su toga. Ne jurite za šargarepama dok vam ubijaju dušu i vas same.

Predrag Jakšić

KM Novine

2 KOMENTARA

  1. Jedina opozicija su DVERI,ostali su iz iste komunističke kuhinje kao i ovi na vlasti,uostalom oni pre su i bili i isto radili što i ovi.Beograd je imao mogućnosti da menja,ali nije hteo Srbe,već komunisti u beogradu mrze sve Srpsko.Ceo svet je to video na zadnjim izborima,sad je sve gotovo.Srbi će za dvadeset godina biti izbrisani sa ovih prostora.Više beograd nikome ne može tvrditi da je nešta drugo osim komunista sa svih prostora jugoslavije koje je tito doveo u beograd prilikom okupacije Srbije,koji su beograd i Srbiju pretvorili u državu kriminala.Oni koji sve to nisu su u minornom broju.Jer je postojalo,a i danas postoji pravilo da u vrh komunističke vlasti dolaze samo onaj koji je spreman da za komuniste ubije i oca i majku.Eto odakle beograd takav.U ostalom,samo oni su bili na vlasti,i danas njihova deca i unuci.Oni su i opljačkali državu,oni su uništili i fabrike koje su napravili radnici,iza kojih su se oni uvek krili,oni su danas vlasnici cele Srbije,sve sa ciljem ostanka na vlasti.

  2. Da u pravu ste ali stvar možemo da posmatramo i ovako: cena benzina utiče na cenu proizvoda i usluga i na taj način i na kvalitet života. Cena benzina raste zbog povećanja akciza koja u strukturi cene čini oko 55% što znači da taj procenat ide državi. Država povećava akcize zato što ne uspeva da se izbori sa sivom ekonomijom u procesu prodaje benzina. Učesnici u procesu sive ekonomije su državne institucije i članovi vladajuće klike. Znači radi se o nesposobnosti vlasti da se izbori sa sivom ekonomijom i korupcijom u svojim redovima i prebacivanju problema na leđa ionako finansijski iznurenih građana. Da,slažem se, benzin je kap u moru problema ali…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime