Beograde, znaš li da je narod na Kosovu napadnut?

3
122

Skup Srpske napredne stranke pod nazivom „Srbija nade“ biće održan večeras na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine, a pristalice SNS-a iz unutrašnjosti od ranih jutarnjih sati stižale su u Beograd. Ono sto je bilo primetno da su pristalice predsednika Vucica stizali sa Kosova autobusmi albanskih registarskih tablica.

U isto vreme na Kosovu se desava katastrofa napadnute su srpske opštine, goloruki građani njih nekolicina je pokušala da odbrani svoju imovinu ali su Kurtijevi ljudi ušli u srpske opštine. Naš narod na Kosovu je napadnut dok se u Begradu sprema fešta sa ucenjenim narodom koji je morao doći na miting podrške Vučiću.

Srecni i zadovoljni a Kosovo gori. Zar ovo nije tuga.

A predsednika Srbije ceo dan nema nigde, inace se obraca javnosti po 20 puta dnevno sa svih medija i društvenih mreža!!!

3 KOMENTARA

  1. Znamo da je narod dole napadnut, šta ocekujete od nas da uradimo? Da vršimo pritisak na vlast, da protestujemo? To već radimo.
    Da objasnimo Srbima na Kosovu da ih Vučić vodi u propast? Hah, to nećemo uspeti, tamo radikali pobedjuju na svim izborima.
    Dakle, sta ćemo?

  2. SNS danas u Beograd dovlači 3.572 autobusa i 169.000 ljudi?!, a koliko i gde će poslati na KiM da zaštiti Srbe. Gde Šiptari dižu tenzije na delu Srbije kada ΛV treba da se obrati skupu od tri miliona slušalaca, najveći skup u istoriji Srbije. Da li ΛV može na dva fronta, protiv opozicije u Beogradu ili protiv Šiptara na jugu zemlje. Gde će pre, i on ne zna. Mora da može, direktno iz Beograda na odbrani KiM, druge nema?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime