Branko Dragaš: Zašto nas mrze

3
1266

Politički palanački ološ i neoliberalni talibani mrze iskonski Srbe i radničku klasu.

pasSrbe mrze jer se, kao svaki primitivci i malograđani, stide svoga porekla.

O istoriji Srba ništa ne znaju, osim stereotipa falsifikovane evropske istorije, koja na Srbe gleda kao na balkanske varvare koje treba istrebiti.

Kako su sebe uzdigli iznad nacionalnog osećanja, osim pohlepe za vlašću i gramzivošću za novcem drugih osećanja ni nemaju, spremni su sve naloge moćnika da ispune kako bi kaznili sve nas koji smo Srbi.

Radeći za interese naših vekovnih neprijatelja,dodvoravajući se svojim okrutnim gospodarima i primajući napojnice za svoju nacionalnu izdaju, oni čine zločin prema našem narodu.

Tako postaju plaćeni zlikovci,nacionalne i ekonomske ubice, koji sprovode sve dobijene zadatke za uništavanje Srbije i Srba.

I taj svoj zločinački posao, nažalost, oni danas odrađuju po usvojenoj agendi.

Sve ide prema paklenom planu naših neprijatelja.

Koji računaju na srbsku neslogu i naivnost.

Radničku klasu mrze jer se plaše poštenog i čestitog rada, jer su oni neradnici.

Pošto su društveni paraziti, koji ništa ne stvaraju, nego su plaćeni da učestvuju u nacionalnom zločinu, onda hoće da unište sve one koji nekako preživljavaju od svog poštenog rada.

Kako već služe moćnima u uništavanju državnog i nacionalnog identiteta, onda je potpuno očekivano da, shodno svojoj lakejskoj prirodi, staju na stranu Kapitala i Profita, očekujući da za svoje usluge dobiju bakšiš.

Politički palanački ološ i neoliberalni talibani imaju podaničku i slugeranjsku svest.

Idu linijom lične koristi i manjeg otpora.

Pseći su ponizni i poslušni prema svojim gospodarima.

Sve su spremni da urade da im pokažu svoju odanost i vernost.

Reže i ujedaju na sve koji se slobodno kreću i slobodno misle,koji nisu sluge.

Da Vas podsetimo:  Juče zlatno, danas – mračno doba

U želji da se što više dodvore smišljaju nove zločine i nove prevare.

Ostrašćeni su konvertiti i spremni su na svakakve gadosti i podlosti.

Preobraćenici postaju veći katolici i od samog pape.

Zato se oni tako bezobrazno obrušavaju na obolelu radnicu i brane Kapital i Profit.

Pokazuju da im ništa nije sveto u ostvarivanju svoje lične koristi.

Spremi su da prodaju Državu, Naciju, Veru i Moral samo da bi njima bilo dobro.

Spremni su sve da unište samo da lično profitiraju.

Mrze nas jer su sluge.

Mrze nas jer su zli.

Mrze nas jer su podli.

Mrze nas jer su neostvareni.

Mi njih ne mrzimo.

Mi ih – preziremo!

Ne dozvolite da vam priđu.

Opasni su i besni.

Pamet u glavu i olovke u ruke.

Mrš! Čibe, džukele!

Branko Dragaš

www.dragas.biz

3 KOMENTARA

  1. „Politički palanački ološ i neoliberalni talibani mrze iskonski Srbe i radničku klasu.“

    Ko su tu olos i talibani ?
    Da li autor clanka misli na mene ? Na moju zenu, na mog kolegu, na moga direktora, na moga suseda, na mog hauzmajstora, na ministra policije, na vas dragi citaoce ? ? ?

    • pročitao sam tekst dragašev.lično mislim da misli na one crvene udbaše koji su opljačkali ovu našu srbiju i uništili je i dalje je uništavaju,uz pomoć svojih saradnika,dece i unuka komunističkih.svi do jednoga su od ukidanja komunističke partije i prevođenja komunista u socijalističku partiju i pravljenja,kako reče borisav jović da im je bio novi zadatak posle rušenja berlinskog zida kako će napraviti lažnu opoziciju,i koga će postaviti da vodi te njine stranke.postavili su svoju decu i unuke,a saradnici su im u tome pomagali,tako do danas.do ovoga su doveli oni i njihova deca i unici.treba li ponovo reći da je draškovićev otac titov partizan,da je tadićev otac i njegova braća partizani,da je šutanovcu otac udbaš,da je đinđićev otac bio vojni udbaš,da je arkanov otac bio titov oficir,da je jeremićev otac udbaš bio ,da su svi iz komunističke kuhinje.da ispada da patološki mrze srbe.da su kunući se u radničku klasu tu istu i uništili,da su njine fabrike koje su ti isti radnici stvorili,prvo uništili pa onda postali njini vlasnici za džabe.da se danas kunu u evro integracije ti isti komunisti koji su svaklu slobodoumnu misao gasili u teroru.treba li istaći da je i vučić iz komunističke porodice.treba li ponoviti sve ono što je govorio kada je bio sa onim šešeljom.treba li se podsetiti onog vremena kada je bio ministar informisanja kpod miloševića.da li si ti u tome bio samo posmatrač ili učesnik,to već ti znaš,a ja sam ovako shvatio dragaša.imalo bi tu još mnogo da se doda,al drugi put.

  2. odavno niko nije izneo tolioko istine koliko dragaš u ovom tekstu.baš ih je opisao onakve kakvi jesu, i kako se ophoditi prema njima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime