BRUTALNA ZLOUPOTREBA DECE! Krkobabić i SNS isterali decu sa časa zbog predizbornog slikanja!

0
1106

deca krkobabićZloupotreba dece u političke svrhe nikada nije bila zastupljenija. Milan Krkobabić i SNS isterali su decu sa časa zbog predizbornog fotografisanja.

Na otvaranju ispostave “Pošte Srbije” u Gredetinu u opštini Aleksinac održan je politicki skup kom su prisustvovali predsednik PUPS-a Milan Krkobabić i funkcioneri aleksinačkog SNS-a.

Prema saznanjima portala Teleprompter.rs, nekoliko đaka iz obližnje osnovne škole izvedeno je sa nastave kako bi se fotografisali sa predsednikom penzionerske stranke i lokalnim naprednjačkim političarima.

krkoNa fotografijama se vide deca kako sa školskim rancima poziraju ispred bahatih političara dok otvaraju poštu u njihovom selu.

Kakve veze imaju đaci iz osnovne škole sa otvaranjem obične seoske pošte nikome nije jasno.

Brutalna politička zloupotreba dece sprovedena je bez pristanka roditelja, jer roditelji nisu ni bili obavešteni da će njihova deca učestvovati u penzionersko-naprednjačkoj predizbornoj kampanji.

Fotografije zloupotrebljene dece završile su na zvaničnoj stranici Srpske napredne stranke u Aleksincu, opet bez pristanka roditelja!

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime