Čoveče, gde su dva minuta sa naplatne rampe Doljevac, gde su?!

0
483

Gledalac koji se sinoć uključio u emisiju Utisak nedelje i kome svi skidaju kapu zbog hrabrosti, postavio je ključno pitanje – gde su dva minuta snimka kamera sa naplatne rampe Doljevac?

– Gde su ti novinari, Vama kapa dole do zemlje, kao Katon Stariji Kartaginu treba razoriti, dakle – gde su dva ona dva minuta čoveče?! Gde su ona dva minuta?! Ko ti je dao pravo za ta dva minuta?! U svakoj zemlji sveta i ti i tužilac ne biste tu bili sutradan. Gde su dva minuta – upitao je gledalac predsednika Aleksandra Vučića.

On je zatim dodao da narod i novinari ovakve događaje zaborave posle nedelju dana jer sledi neka druga afera.

– Imam urednu evidenciju od 58 afera, laži, prevara i obmana. Za svaku po sat i po da govorim – naveo je gledalac.

Predsednik tvrdi da je video dva minuta nesreće kada je Stanika Gligorijević stradala u udesu na naplatnoj rampi Doljevac, a u kojem je učestvovalo vozilo direktora Koridora Srbije i funkcionera Srpske napredne stranke Zorana Babića. Ova „šokantna“ dva minuta niko osim predsednika, izgleda, nema pravo da vidi.

Iako je Vučić više puta obećavao, mediji ni do dan danas nisu dobili snimak nadzornih kamera, a ono što je veoma interesantno, naplatna rampa Doljevac je prošle godine srušena.

Inače, i dalje se u Osnovnom sudu u Nišu vodi postupak protiv vozača Koridora Srbije Dejana Stanojevića bez dva minuta snimka sa nazdorne kamere na nekadašnjoj čeonoj naplatnoj stanici Doljevac, i to baš iz perioda kada se nesreća dogodila. U saobraćajnoj nesreći život izgubila Stanika Gligorijević, a povređeno je pet osoba.

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime