Davali besplatnu vožnju na vlaku smrti onima koji se testiraju

0
155

Nizozemski obožavatelji vlaka smrti koji su pristali na uzimanje brisova iz nosa mogli su tijekom vikenda na adrenalinske vožnje u zabavni park u okviru eksperimenta čiji je cilj ublažavanje mjera ograničenja u borbi protiv koronavirusa.

Dvije hiljade ulaznica ponuđeno je za zabavni park Hellendoorn koji je u subotu postao prvi nizozemski adrenalinski park otvoren od uvođenja mjera ograničenja prošle godine.

U eksperimentu su sudjelovali i poznata izložba cvijeća Keukenhof, zoološki vrtovi, casina i turističke atrakcije.

Eksperiment je zahtijevao temeljito planiranje kako bi se osiguralo socijalno distanciranje.

Žena putovala 100 kilometara do zabavnog parka

Posjetitelji zabavnog parka stariji od 12 godina morali su unaprijed naručiti ulaznicu i test za covid-19. U park su smjeli ući oni s negativnim testom ne starijim od 40 sati.

Chermaine Streppel (20) putovala je 100 kilometara do zabavnog parka. „U zamjenu za pet sekundi za bris nosa dobila sam čitav dan zabave“, kazala je.

Vincenzo van Wijk, koji je dan proveo u Hellendoornu s prijateljima, također misli da je vrijedilo gnjavaže s testiranjem.

Nedostajala su mu uzbuđenja vožnji u zabavnom parku.

Prodano je oko 75 posto ulaznica, a direktor prodaje i marketinga zabavnog parka René Peul to objašnjava oklijevanjem ljudi da se podvrgnu testiranju.

Izvor: Crni bombarder

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime