Digitalna Agenda E-uprave: čipovanje marve i popis ljudskih telesnih organa

0
6055

Izrada adresnog i centralnog registra građana će zajedno sa elektronskim zdravstvenim dokumentima olakšati daljinsku kontrolu porobljene nacije i ljudskih resursa

ljudski organiNa konferenciji „rezultati i pravac reformi 2017“ ministarka Ana Brnabić je najavila da više neće biti papira, šaltera i pečata. Siva eminencija nevladine organizacije NALED je tom prilikom predstavila novu sivu knjigu, koja sadrži 100 naredbi vladi Srbije.

Među ključnim naredbama vladi Srbije ministarka je posebno izdvojila izradu adresnog i centralnog registra građana, koji će znatno olakšati elektronsku upravu stanovništvom. Jedna od novina je i servis „E-inspektor„ koji će prema najavama biti prekretnica u borbi protiv sive ekonomije.

U NALED-ovom biltenu „slavimo reforme“ se pored nagrade Zorani Mihajlović i pohvala ambasadora Skota i stečajnog upravnika Devenporta nalazi i intervju ministarke Brnabić. NALED-ov proces najavljen kao „ušteda 5 miliona papira godišnje“ uvođenjem elektronske uprave podrazumeva jedinstvenu bazu vitalnih državnih institucija: centralnog registra socijalnog osiguranja, penzionog fonda, poreske uprave, policije, službe za zapošljavanje i ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Za sve to je naravno neophodna modernizacija računarske opreme i odgovarajućeg softvera.

Na čelu „Asseco SEE“ kompanije sa najvećim prihodom od prodaje kompjuterske opreme i programa u jugoistočnoj Evropi se igrom slučaja nalazi ministarkin rođeni brat, Igor Brnabić.

Prema podacima mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) kompanija ministarkinog rođenog brata „Asseco SEE“ je samo u prošloj godini imala prihod od neverovatnih 32.600.000 €. Za one sa slabijim pamćenjem, prošla godina je upamćena po projektima biometrijskog popisivanja novorođene dece („E-beba“) i elektronskim zdravstvenim dokumentima.

Menjajući slobodu za iluziju demokratije, građani Srbije su transparentno reformisani u depo rezervnih ljudskih delova Globalistana.

Najavljenom izmenom zakona o transplataciji organa uvodi se termin „pretpostavljena saglasnost“ doniranja organa. Da bi trgovina ljudskim organima bila potpuno legalan proces, novim zakonom je u članu 15 predviđena mogućnost da se telesni organ ponudi odgovarajućem stranom licu ili organizaciji – kao što je recimo holandska „EuroTransplant International Fondation„.

Da Vas podsetimo:  Poljoprivrednici ne odustaju od blokada dok im država ne ispuni zahteve

Međunarodna korporacija EuroTransplant International sa sedištem u holandskom Lajdenu (Verbeekstraat 21) deo je globalne hobotnice tržišta ljudskim telesnim organima. Zbog efikasnosti i većeg profita od ključnog je značaja da svi ljudski resursi porobljenih naroda budu ne samo biometrijski identifikovani, već pomoću RFID mikročipa i centralnog registra građana uvek raspoloživi.

Reforma zdravstva u režiji američke privredne komore AMCHAM radi što tačnije popisa ljudskih resursa predviđa i uvođenje obaveznih skrining testova. Biometrijska identifikacija materinstva zadužena je za popisivanje „E-beba„, a elektronsko zdravstvo i skrining testovi za inventarisanje rezervnih ljudskih delova Globalistana.

Nakon trgovine oružjem i narkoticima, trafficking ljudskim organima je jedan od najunosnijih poslova globalne mafije. Prema podacima UNOS (United Network for Organ Sharing) cene ljudskih organa su više nego primamljive za domaće „organsko tržište“:

srce košta 80,400 $
jedno plućno krilo 73,100 $
oba plućna krila (na sniženju: dva za jedan) 90,300 $
jetra košta 71,000 $, a
cena bubrega je „samo“ 67,200 $

Ružne njuške NALED-a su ujedno i glavni promoteri izuzetno profitabilne „humane“ akcije preprodaje dece oduzete od roditelja stranim nevladinim organizacijama. Septembra prošle godine je izraelska nevladina organizacija „Atid Haieladim“ prilikom radne posete vladi Srbije dogovrila izvoz srpske dece u Izrael. Da bi „kombinacija“ bila što unosnija, doneti su i odgovarajući zakoni, kojim je olakšano oduzimanje dece od roditelja.

NALED-ov bilten „slavimo reforme“ je morbidna proslava napornog 10-godišnjeg rada na uništenju građana Republike. Pored fizičke i slobode govora, Srbi su kao porobljeni narod izgubili pravo na porodicu, moral, istoriju, obrazovanje, ličnu imovinu, a odnedavno čak i vlasništvo nad sopstvenim telesnim organima.

Centralni registri građana i elektronsko upravljanje stanovništvom ključni su deo globalnog projekta jedinstvene svetske vlade. Nevladina organizacija NALED kao jedan od pipaka hobotnice novog svetskog poretka zadužena je za biometrijsko popisivanje ljudskih resursa okupirane Srbije i elektronsko upravljanje porobljenim narodom.

Da Vas podsetimo:  Da li je Šapić kupio jedanaest televizora za svoj kabinet novcem građana Beograda?

Američka nevladina organizacija „Euronet“ već godinama obaveštava svoju centralu u SAD o stanju računa svih građana Srbije *. Zahvaljujući angažovanju ružnih njuški NALED-a, globalni sistem „velikog brata“ će pomoću RFID čipova imati real-time uvid u sve aktivnosti naših građana i zdravstveno stanje njihovih telesnih organa.

Ministarka Brnabić projektom elektronske uprave završava proces jedinstvene svetske vlade ideologa Rimskog kluba Bžežinskog: „Uskoro će biti moguće ostvariti skoro potpunu kontrolu nad svakim građaninom i otvarati dosijea, koja će sadržati i najličnije detalje o zdravlju i ponašanju svakog građanina. Ovi dosijei će stajati na raspolaganju vlastima. Vlast će prelaziti u ruke onih koji budu kontrolisali informacije.“

Globalna agenda „žigosanja marve“ ubacivanjem elektronskog čipa u telo sastoji se od tri faze: „holdable – wearables – implantable“. U prvoj (holdable) fazi čip se nosi u „držaćim“ uređajima kao što su tablet i pametni telefoni. U drugoj fazi čip postaje „noseći“ (wearables), što su elektronska dokumenta ili uređaji sa biomtrijskom identifikacijom (bankovna, zdravstvena knjižica, lična karta).

Finalna faza „žigosanja marve“ je ubacivanje elektronskog čipa u telo (implantable), a sudeći po trudu koji ulaže NALED – Srbiji je namenjena uloga „lidera“. Od cele bajke o demokratiji i ljudskim pravima, jedina preostala sloboda izbora je RFID čip u desnu ili levu ruku.

Reference:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=02&dd=10&nav_id=1229345

КРИК база имовине политичара: министарка Ана Брнабић

Деца највеће богатство | Држава ће и децу продати странцима


Римски клуб

Хакери опет криви за све: Орвелијански маркетинг биометријске ID за интернет

Математика за „добровољне донаторе“ органа

Продаја органа извозна шанса

Електронско чиповање „марве“ | Дресирани Срби у реду за жиг

Национални дан трговине људским органима


* http://anon2.net/drugi-pisu/mikrocip-u-nasim-venama/

Anonimni

http://srpskaakcija.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime