Đorđević: Sporazum o energetici Vučićeva izdaja

2
76
Mlađan Đorđević / Foto: printscreen

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević oštro je reagovao na vest o potpisivanju mape puta za primenu energetskih sporazuma, koju su  u Briselu usvojili predstavnici Beograda i Prištine uz posredovanje specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka. On je taj sporazum nazvao „novom Vučićevom izdajom“.

– Dok se javnost zamajava Dijanom Hrkalović i Nebojšom Stefanovićem, drugostepenim kriminalcima iz Vučićeve piramide zla, Savom Manojlovićem i Željkom Mitrovićem i apsolutno nebitnom temom rijalitija i nacionalnih frekvencija, Vučić nastavlja da sprovodi svoju izdaju ključnih nacionalnih interesa Srbije.  Usvajanjem mape puta za primenu energetskih sporazuma nastavio je da rasprodaje Srbe na Kosmetu kao na pijaci dobijajući zauzvrat još malo vremena na vlasti da neometano pljačka Srbiju i uništava našu zemlju – rekao je Đorđević.

On je podsetio da je „pokret Oslobođenje još početkom decembra 2020. godine upozorio da će celokupan energetski sistem na severu pokrajine preći sa srpskih kompanija na prištinskog operatera KOSTT, što je danas sporazumom eksplicitno potvrđeno“.

– Nema sumnje da će privremene institucije u Prištini ovakav Vučićev ustupak iskoristiti u cilju daljeg pritiska na Srbe u našoj pokrajini. Ovim činom srpski potrošači na severu Kosmeta praktično se integrišu u energetski sistem Velike Albanije, budući da je prištinska energetska mreža već objedinjena s albanskom. Tako smo od Vučićevog „ne dam Valač“ i „ne dam Gazivode“ ipak dali sve to. Zbog toga će Vučić morati da odgovara – dodao je Đorđević.

– A nakon oslobođenja Srbije od Vučića, svi ovi sporazumi će biti poništeni i sva imovina naše države koju je predao Albancima će morati da bude vraćena. Celokupan energetski, pravosudni, bezbednosni sistem i čitav društveni život koji Vučić predaje separatistima biće reintegrisani u okvire ustava Srbije. To mora da bude jasno i njemu, i privremenim organima u Prištini, i evropskim posrednicima – zaključio je Đorđević.

Da Vas podsetimo:  SKANDALOZNO: PROTERUJU SRBIJU IZ ŠKOLE!

Izvor: Ozonpress

2 KOMENTARA

  1. Poznata fraza “ korak po korak “ , pretstavlja sistem, kojim se dolazi do cilja, ne uzrokujući reakciju. Kada se zbroji šta je sve “ dao “ Vučić u vezi sa KiM , onda zbir toga daje jedan jedini rezulatat, VELEIZDAJA !!! Rezultat sveukupne Vučićeve politike u Srbiji nepogrešivo daje uvjek isti rezultat….
    VELEIZDAJA !! Kada poslije deset godina “ zbrajanja “ uvjek dobivamo precizan i jasan rezultat,
    VELEIZDAJA DRZAVNIH I NACIONALNIH INTERESA , postavlja se pitanje tko je zaista kriv za to što se dogadja u Drzavi Srbiji ??? Sada već mozemo i moramo zaključiti, da je Vučić , tek samo “ plaćeni radnik“, a ne kreator uništavanja Srbije . Moramo biti krajnje oprezni, ukloniti “ Vučka „, ne znači riješiti problem. Da Vas samo podsjetim, S N S je došla na vlast , da bi se zaustavio Tadić
    u VELEIZDAJI KiM…………a sada vidimo da je Tadić , u odnosu na Vučića, bio pravi „patriota“ . Pravi uzrok VELEIZDAJE U TOKU ,jeste sistem koji umrtvljuje reakciju Naroda, lazna opozicija, nedovoljno jaka patriotska opozicija, ciljana propanganda, kontrola informisanja gradjana, strano vlasništvo nad medijima, N V O koje su to samo po imanu, „prekovremeni rad“ zapadnih ambasada ……… i mnogo toga drugog, što stvara jedan cijeli sistem, kojeg će biti veoma teško srušiti. Upravo zbog toga, redovno otkrivamo veleizdajničke poteze prvog čovjeka Drzave, a bespomoćni smo da ga spriječimo u tome. Mlaka je utjeha, ta pretnja “ Zbog toga će Vučić morati da odgovara “ ……..Iako više od 80% gradjana Srbije NE podrzava sankcije Rusiji u zamjenu za bilo što, pa i za beskonačni europski put, o sankcijama odlučuje Vučić, sam samcat, podredjujući to vlastitim interesima……. Autori „petooktobarskog puča “ izgradili su jedan izuzetno trajan sistem potpune kontrole , rafiniranim izborom , karakterno slabih ličnosti u vrh vlasti, njihovim zamjenjivanjem, gdje je lošeg uvjek zamjenio još gori, i čiji je apsolutni šanpion Aleksandar Vučić. On je najduze opstao i najviše izdao. Djindjić je zamjenjen na poprilično grub način, jer je uskratio obećanu poslušnost. Da zamjene Vučića, i nastave njegovo nedjelo, čeka jedna cijela ergela VELEIZDAJNIKA !! NEĆE NAM BITI LAKO OSLOBODITI SE VELEIZDAJNIKA, ZADRZAVANJE SADAŠNJEG STANJA NASTAVAK JE PROPASTI DRZAVE I NARODA “ KORAK PO KORAK “ !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime