DNS: da li je ovo dodikova osveta Modriči?

0
388

Opštinski odbor DNS Modriča objavio je saopštenje povodom aktuelne političke situacije u ovoj opštini, a saopštenje prenosimo u celini:

“Dok su mislili da su stanovnici Modriče željni njihovih lijepih riječi i lažnih obećanja, svita SNSD na čelu sa Miloradom Dodikom posjetila je Modriču čak osam puta u toku kampanje.

Nudila su se razna obećanja, pričalo se tada da rijekom Bosnom kroz Modriču više neće proticati voda, nego med i mlijeko ako pobijedi Mara Milošević.

Nakon lokalnih izbora na kojima su građani Modriče iskoristili svoje demokratsko pravo i izabrali Jovicu Radulovića za načelnika, Dodik i rukovodstvo SNSD su zaboravili na Modriču, otpisali je i šest mjeseci od održavanja izbora nisu posjetili našu opštinu, čak odbijajući i da pomognu privrednicima u vremenu krize izazvane pandemijom korona virusom.

Ipak, nisu svi zaboravili našu Modriču, pa se tako od novembra prošle godine mnogo češće nego ranije pojavljuju republički inspektori koji svojim visokim, a često nepotrebnim i neopravdanim, kaznama otežavaju rad privrednih objekata na našoj opštini i dovede u pitanje njihov opstanak i daljnji rad.

Zato postavljamo nekoliko ključnih pitanja:

Da li građani Modriče plaćaju cijenu svog slobodnog izbora za načelnika opštine?

Kako je osam funkcionera SNSD na visokim državnim položajima imalo vremena da čak osam puta posjete Modriču u predizbornoj kampanji, a sada šest mjeseci nemaju vremena da dođu u Modriču i upoznaju se sa problemima građana naše opštine?

Zašto je povećan broj inspektora sa republičkog nivoa u Modriči i zašto se nepotrebnim kaznama brojna radna mjesta dovode u pitanje?

Da li je ovo osveta Milorada Dodika Modriči, koju nije uputio javno kao glavnom gradu Republike Srpske?”

Izvor: Politikon

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime