Dobro došli u Beograd – Posle pljačkanja stranaca, divlji taksisti počeli da ugrožavaju i njihove živote

1
153

Niko nije Srbina zeznuo, čak ni gužva na auto-put, pa ni bankina koja odvaja put od travnatog dela i šume. I naravno, sve to, onako transparentno, valja pokazati strancima, da vide oni kako se, bre, vozi u Srbiji, a ne ko tamo kod njih na zapadu, sve na note i po zakonu.

Po treći put u veoma kratko vreme, divlji taksisti koji sakupljaju putnike ispred aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, pokazali su zbog čega im nije mesto tamo. Nakon pljačkanja putnika iz inostranstva, došlo je do nove pokazne vežbe bahatosti.

Mladić koji se obreo u Srbii, postavio je na Tviteru snimak na kojem se vidi kako divlji taksista prevozi u pravcu Beograda trojicu muškaraca i to na bahat i nepropisan način.

Naime, kada je naišao na gužvu, jednostavno se „isključio“ sa auto-puta, nastavljujući da vozi pored bankine, na zelenoj površini.

Tokom snimanja videa, čuje se smeh mladića koji nisu mogli da veruju šta se dešava, u jednom trenutku pokazujući kako se ispred njih nalazi tabla sa oznakama.

„Možda grešim, ali nisam siguran da je tip koga smo odabrali izvan aerodroma potpuno licencirani i legalni taksista. Dobrodošli u Beograd“, napisao je iznad video snimka mladić po imenu Dinzi.

Ako se ovako prikazujemo strancima na prvi pogled, onda i ne čudi iskrivljena slika koja vlada o Srbiji u svetu. Jer, šta možeš da očekuješ, kada te „Pobesneli Maks“ sprovodi do centra grada kroz pustinju i prašumu, kao da vozi po svom imanju, a ne po auto-putu koji povezuje Srbiju sa Evropom i svetom?

Da Vas podsetimo:  I Srbija ima svoj Černobil – industrijski biser koji je bačen pred svinje

 

https://noizz.rs/

1 KOMENTAR

  1. Страшно, али баш!
    Не само што странце пљачкају возећи их од Теразија до баба Вишњине, за 50 евра, (потпуно аутентична прича), него нас и овако брукају. А први сусрет неког странца са градом су таксисти! Заиста, „добро дошли у Београд!“

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime