DOBROTA NE POZNAJE GRANICE: Braća iz Rijeke prodaju krofne i pomažu maloj Nini da joj tata ozdravi!

0
67

Priča o “devojčici sa krofnama” Nini Ninković potpuno je oduševila svakog ko je čuo za plemenitu nameru ove zrele mlade dame da prodajom krofni zaradi za lečenje svog bolesnog oca Zorana.

Sada je ta priča prešla granice naše zemlje, a u susednoj Hrvatskoj dvojica plemenitih ljudi odlučili su da pomognu malenoj Nini.

Kako se može videti na društvenim mrežama, u mestu Kraljevica kod Rijeke dvojica braće su odlučila da prodaju krofne kako bi prikupili sredstva i poslali porodici Ninković za lečenje Zorana, Nininog oca.

Sa štanda na kojem je jasno istaknuto da se donacije prikupljaju za Nininog oca, mirisale su domaće krofne i mamile svakoga da priđe i posluži se, ali i ostavi koliko može i smatra da treba.

Kako se navodi u opisu na društvenim mrežama, tu su se zadesili i turisti iz Novog Sada koji su sa velikim zadovoljstvom prišli i donirali novac.

Prikupljeno je ukupno 650 evra koji će biti uplaćeni na račun Zorana Ninkovića.

Takođe, dvojica humanista bi voleli da stupe u kontakt sa Nininom porodicom i da ih pozovu da posete Kraljevicu i budu njihovi gosti kada se Zoran uspešno oporavi.

Gest 11-godišnje Nine Ninković dirnuo je mnoge, pa je ova devojčica, može se slobodno reći, pomerila granice i ujedinila ljude u dobroti, a najlepše od svega je što je uspela da prikupi značajna sredstva za lečenje svog oca, dok je i Ministarstvo zdravlja izrazilo volju da finansira sve što je potrebno kako bi se Zoran Ninković što pre oporavio.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime