Đurić vodi protiv Prištine 6 : 0 !?

0
702

Марко-Ђурић-возKako je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić hteo da protutnji severom Kosmeta!?

U početku beše voz! Ali, i nedođe voz! Ne prođe osmišljenom relacijom Beograd – Kosovska Mitrovica kome se najviše radovao niko drugi do direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji je baš sa ovim vozom želeo da povede sa 6 : 0 protiv Prištine, protiv koje je od ranije u jednom danu već poveo sa 5 : 0 !? Osmišljeni, planirani i stvarni voz, putujuća svetinja na čeličnim točkovima i na čeličnim šinama ispraćen u samom vozu od Marka Đurića nedođe na ravno Kosovo? Doduše, Marko izađe iz voza još u Rakovici pa požele srećan put putujućoj svetinji koja nestiže u K. Mitrovicu.

A možda, da je junak Marko, pošto vodi sa 5 : 0 protiv Prištine, krenuo sa vozom, negde bi se survao u rovinama Ibra pa bi, eto, posle onog junaka Marka Kraljevića, sad bila ispevana pesma i o ovom ovovremenom bezkosovskom Marku!

Ovuda je Đurić pustio voz da "protutnji" severom KiM!
Ovuda je Đurić pustio voz da „protutnji“ severom KiM!

No, ipak ovovremeni bezkosovski Marko Đurić ne bi skliznuo u rovinama Ibra jer je na pruzi od Raške do Kosovske Mitrovice ograničena brzina voza od 10 do 40 kilometara! Baš evrounijska brzina? Ako koza laže, rog ne laže! Evo fotki iz ovog januara 2017. kad je putujuća svetinja trebala da uđe na sever Kosmeta!

Marko Đurić, nesuđeni junak, za dolazak putujuće svetinje na KiM pobrinuo se da umesto metalnih stubova sa železničkim znacima pored pruge, kako je to svuda u svetu, na relaciji Raška – Kosovska Mitrovica, postavi železničke znake na sveže posečenim stablima pored pruge! I to sve izgleda moderno, nadrealno i baš onako kako Marko Đurić vodi sa 5 : 0 protiv Prištine i kakav put je EU postavila Srbiji da ide prema njoj!?

Da Vas podsetimo:  Demonizacija Srba…

Bezkosovski Marko sada ne sme na teren Kosova, pošto je poveo golovima sa velikom razlikom, 5 : 0 protiv Prištine! Postiže golove junačina Marko sa više od 300 kilometara udaljenosti samo se ne vidi kako? Da li iz slobodnog udarca, penala, iz izgre, ofsajda….. Samo on zna kako! Srbi sa Kosova i Metohije to vide kao čiste autogolove Marka. Autogol je i rikverc putujuće svetinje iz Raške za Beograd koju osmisli junačina bezkosovski Marko pod budnim okom „gospodara Vučića“ našeg doba.

Milijana Patrić

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime