Evroatlantistička podvala

2
1510

„Srbija je nezavisna i suverena zemlja i više niko neće moći da traži od Srbije da saginje glavu“, nekoliko desetina puta je izjavljivao Predsednik Srbije, ali uvek pominjući i zaklanjajući se iza pojma regionalne stabilnosti „..jer mir na Zapadnom Balkanu nema alternativu“, o čemu će nam sigurno ponovo šapnuti, i u njegovom predstojećem obraćanju javnosti, u ponedeljak!!?

Predsedniče, a ko su ti koji remete regionalnu stabilnost!!?

Da li je to Srbija koja i ovako slaba, grcajući pokušava da sačuva deo sopstvene teritorije koju, suprotno međunarodnom pravu, otima tzv. međunarodna zajednica oličena u EU, SAD, Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj…!!?

Da li su to kosovski Albanci, koji su kao nacionalna manjina u Republici Srbiji, dugogodišnjim separatističkim aktivnostima, secesijom (otcepljenjem) i mimo odobrenja SB UN a uz pomoć NATO alijanse sa Amerikancima na čelu, u akciji 78 dana bombadovanja naše Otadžbine, i sa svega oko dve i po hiljade žrtava na strani kosovskih Albanaca, dobili svoju drugu albansku državu na Balkanu!!?

Da li su to Hrvati, čiji državni vrh nesmetano nastavlja proganjanje svim (ne)zakonskim sredstvima, čak i preteći ustaškim nožem i sa govornice hrvatskog Sabora, malom broju Srba koji ostadoše da žive na teritoriji RH, i koji ispoljava teritorijalne pretenzije duž rečne granice Dunava u AP Vojvodine?

Da li je to Rumunija koja lovi u mutnom i ucenjuje Srbiju da Srbija zvanično onemogući Vlasima u Timočkoj krajini da se tako izjašnjavaju, da ih tretira kao Rumune i da im u škole, informisanje i kulturu uvede rumunski jezik .

Ili je to Bugarska čiji nacionalisti u vrhu države, u zamenu za podršku evroatlantskih integracija Srbije i Makedonije, traže da dobiju područja oko Bosilegrada, Dimitrovgrada i Strumice !!?

Da li su to političke partije vojvođanksih i bošnjačkih separatističkih lidera koji „guraju“ u prvi plan svoje secesionističke zahteve!!!!???

Da li je to Mađarska koja temeljito i neometano sprovodi svoje teritorijalne pretenzije širenja na sever AP Vojvodine????

Dakle Predsedniče!!???? Ko to unosi regionalnu nestabilnost i zašto ne smeš to jasno da imenuješ????

Da je u pitanju evroatlantistička podvala, kazuje to što prva truba Zapadnog Balkana svakodnevno svira u taktu: “Ajde Braćo da ga damo, da ga damo samo u Uniji pred Angelom da igramo…!!!“

Da Vas podsetimo:  Održаnа еkskurziја Prosvјеtinе Školе srpskog јеzikа

A kad` padne „srpska domina“, ko će onda zaustaviti: crnogorsku, makedonsku, sandžačku, grčku, (zato što i oni imaju „svoje Kosovo“ u njihovim državama) i eto prirodne Velike Albanije, a i Srbije, C.Gore i Makedonije u nestajanju….

Zato je bolji zamrznuti konflikt, što duže, jer se NjIMA žuri; a kad` ga odmrznu i započnu veliku „albanijadu“, čeka ih „balkanijada“ sa CG-RS-RSRBiH-BJRM-GR, pa ako mogu sami (Albanci) protiv SVIH, kad` su NATO i Rusija u ravnoteži straha, nek` izvole….

A dotle, jačati vojsku, obučavati vojno sposobne, za pušku, masku i kretanje na bojištu… A plaćene profesionalce za topove, haubice, tenkove, avione, raketaše naše…

Da je podvala, dokaz je i to što sarađuju umesto da se bune protiv priznanja CG, BJRM, GR, jer kako će oni „svoje Kosovo“ da odbrane kad Srbija preda naše!!?

Eto ko je (regionalnom lideru Zapadnog Balkana) sponzor i ko su mu sateliti za dovršetak projekta Velike Albanije!!?

Ništa bez referenduma!! (Čak bi možda i onaj Dačićev predlog mogao i da se sprovede kao Distrikt u Srbiji, da je sve rađeno na vreme i da se Sever KiM integriše potpuno u sistem Srbije, a ostatak ostane Distrikt. Da se Distrikt potupno demilitarizuje, osim Bondstila koji će urediti odnose sa Srbijom kroz Partnerstvo za mir!! Zatim manastiri po modelu Atosa. A novoizabrana skupština i vlada u Prištini da povuku akt o samoproglašenju… Tako se izbegava Kiparski model zbog prijema u EU, a poistovećuje sa BiH/RS. Tu bi se možda složili Ameri/EU i Rusi)????

Ali neće, zato što su zadovoljni rezultatima Predsednika Srbije i izdajničkim radom naših izabranih prestavnika, koji se nad svojim narodom ponašaju kao čobani nad stokom koja im je predata na čuvanje, verujući da će je čuvati s` pažnjom dobrog domaćina sve dok ga ne izvedu na pijace evrunijatske!!!? A vrhovni čobanin sedi u Briselu!!!!

Podsećamo da je Predsednik Srbije, 04.08.2017.god. izjavio kako po pitanju „unutrašnjeg dijaloga“ on neće da popusti svom narodu!!! Ali ne dovrši rečenicu da kaže koliko će da popusti zahtevima kosovskih Albanaca u ostvarivanju njihovih interesa na uštrb Srbije!!!?

Da Vas podsetimo:  Ambasadorka Srbije Jelena Milić predala akreditivna pisma Zoranu Milanoviću (FOTO)

A da poštuje Srbiju i sebe lično kao njenog Predsednika, odavno bi jasno istupio sa stavom: da svaka ucena Srbiji od strane EU, nisu principi „zajednice evropske porodice“, već predstavlja nepoštovanje naše države, i mi – država Srbija se isključuje sa puta bez alternative i dalje nećemo da učestvujemo u urušavanju sopstvene države i naroda!!! Ali do toga nije došlo i sa time se na žalost saglašava Vlast u Srbiji, zaboravljajući da su smenjivi…….

Narod dobro zna da se nesme pozivati u rat i nije za to, ali isto tako zna da se ne može tražiti od tog srpskog naroda da se ponaša defitistički i da okrene donji deo leđa svakome ko to od njih zatraži!!

Nije narod kriv što ne prihvata sporazum koji je loš po njih, i nikakva odgovornost nije na njemu ako ga ne poštuje u sprovođenju, već je odgovornost države Srbije i njenih političara što su sebe doveli u situaciju da potpišu takav loš sporazum, i političari imaju najmanje pravo da krive ono malo naroda, što ostade da žive na Kosovu i Metohiji, smatrajući je delom srpske teritorije.

Niko nije terao ni vladu DS-a, ni Vladu SNS-a, a ni Narodnu Skupštinu da za devet meseci smandrljaju u jedan džak čitav proces koji je trebao da traje godinama…

Vlast je privatila postojanje “Tačijeve države” kao gotovu činjenicu, gubeći iz vida važnu činjenicu da jednostrane proglašenje Kosova kao države nema dodira sa međunarodnim pravom!!!!

Svima je opšte poznato da Vlast u Srbiji sluša Angelu, Hansa, Federiku, Tuska, Skota…. samo naroda na tom spisku, nigde nema!!!??!!!!!

Svi političari naglašavaju kako je Srbija posvećena evropskom putu, pa od te silne posvećenosti Vlade Srbije svemu što dolazi sa Zapada, srpski narod i Srbija na kraju će da nestanu!!!!!!

Da Vas podsetimo:  SRPKINJA SE VRATILA IZ NEMAČKE ŠOKIRANA CENAMA: Evo koje stvari su u Nemačkoj duplo jeftinije nego u Srbiji!

Tako je kada izmanipulisani građani i građanke u postupku „demontaže Naroda i Države“ povere neograničenu vlast lideru vladajuće većine, koji sa funkcije Predsednika Srbije, između gomile njegovih uloga i ideja ( … da se stara o miru u regionu, za dobrosusedske odnose, za autoput Niš – Drač, za zajedničko tržište, za besplatan roming, za poklonjen telefonski kod +383 za „geografsku oblast“, (što reče direktor Marko), formiranje Fonda za Zapadni Balkan, pa Regionalna kancelarija za saradnju mladih između Kosova, Albanije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije, pa za carinsku uniju, za fomriranje ZSO po zakonima kosovskih vlasti, itd, itd…..i još ima zadatak da izgura „….sveobuhvatnu normalizaciju odnosa između Srbije i Kosova, u formi pravno obavezujućeg sporazuma….“ itd, itd…pa najava izmene zakona o stranim ulaganjima u vezi vojne industrije……)…..

Na putu bez alternative, Srbija se svojevremeno vratila sa Krfa, ali je pitanje hoće li se sada iz Brisela Srbija vratiti čitava!!!???

Predsednik Srbije ume da se često javno hvali citatima Vebera, Čerčila, Kenedija…. (da bi nam pokazao šta sve on čita), pa se nadamo da je dva minuta svog dragocenog vremena odvojio za pažnju i na jedan Ciceronov citat koji glasi:

„Nacija može da preživi svoje budale, pa čak i ambiciozne. Ali nacija ne može da preživi izdaju iznutra.
Neprijatelj pred vratima je manje strašan, jer je poznat i nosi svoju zastavu otvoreno, dok se izdajnik kreće slobodno unutar gradskih kapija; njegov lukavi šapat širi se svim ulicama i čuje se … u kuloarima vlade. Takav izdajnik nam se ne pojavljuje kao izdajnik, on priča glasom koji je žrtvama blizak i prijatan; njegovo lice i način odevanja sličan je njihovom i on oživljava onu pokvarenost koja leži duboko u srcu svakog čoveka. Izdajnik razara dušu nacije, podriva temelje grada, širi zarazu u telu politike, sve dok ona ne podlegne njegovoj bolesti. Manje se treba plašiti ubica – izdajnik je kuga!“

©Geto Srbija

2 KOMENTARA

  1. svima je odavno vec jasno da je taj covek doveden da unisti ovu zemlju tu dileme nema, problem je sto se resenje ne nazaire nikako, napravice stetu od koje necemo moci da se oporavimo 200 godina…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime