Frka Albanci kad Stefanović zapreti

1
948

Ministar za padanje na grudi premijeru- predsedniku Nebojša Stefanović odbrusio je Albancima da „Dobro znaju kako neće moći da kroče ni milimetar na teritoriju uže Srbije“, što je kod njih već izazvalo toliku zabrinutost i strah da Ramuš Haradinaj već razmišlja da odustane od Niša i svede pretenzije samo do motela „Predejane“, što zbog čuvene lepinje s kajmakom, što zbog bojazni da bi preslatka maza od ministra mogla da zaduži pendrek i šlem (iako ne zna čemu ovo prvo služi, niti kako se ovo drugo stavlja) i lično zauzme busiju u Grdeličkoj klisuri i počne da iskače pred automobile sumnjivih registarskih oznaka i udara pendrekom po njima dok brisačima pokušavaju da ga stresu s haube!
aNo, da reči ministra nisu tek mrtvo slovo na papiru doktorata svedoče i već preduzete mere koje je dr. za Vučićevo uho- grlo- nos i još po nešto obznanio na konferenciji za medije, prethodno u zanosu ispendrečivši kamere, za svaki slučaj!
„Poručio sam Albancima i ostajem pri tome- ni milimetar uže Srbije, bre! Po cenu tuđe krvi ne damo Slaviju, onu divnu muzičku fontanu na njoj koja nikada neće svirati „Šotu“, Terazije i Kalemegdan, na kojem smo već instalirali najmodernije odbrambene sisteme, koji možda liče na eksponate iz Drugog svetskog rata ali savršeno rade na gurku, mada imamo odličnu ponudi nekog Roma, ovaj, arapskog investitora da rasprodamo sve đuture kao sekundarnu sirovinu i verovatno će već danas oterati prve haubice i „kaćušu“ na reciklažu…
Ponavljam, uža Srbija, sveta srpska zemlja koju obuhvata „busplus“ i krug tramvaja dvojke- nikada neće biti Albanski!
U ostalom, zbog toga i jesmo putarinu s Bubanj potoka strateški izmestili četiri kilometra u dubinu teritorije, a inkasanti su dobili uputstva da pljunu svakog ko otpozdravi sa „Mirdita“, i viknu: „Ni pedalj uže Srbije- hvala, srećan put i dođite nam opet!“
Na pitanje novinara da li pomenuto znači da će Jonuz Musliju i ostali lideri Albanaca s juga Srbije biti sankcionisani zbog ratnohuškačkih izjava i poziva na rat, ministar ni za šta je samouvereno odgovorio:
„Jug Srbije, odnosno, Vračar, Čubura i delovi Zvezdare su apsolutno pod kontrolom naših snaga bezbednosti, a što se Jonuza tiče ne znam zašto bismo sankcionisali čoveka koji drži najbolju pekaru u gradu?! Mislim, nije problem da ga uhapsimo, al gde onda da trčim po burek svima na pauzi, osim ako niste mislili na onog Jonuza iz Bujanovca, s kojim nemamo ništa, za njega je zadužen OUP Vranje a toliko daleko ne idemo zbog uštede goriva, amortizacije vozila i ostalih mera štednje!
U ostalom, njemu sam već na „fejsu“ poslao klip Šaka Polumente, onaj u kojem laje i šapuće „dopadaš“, tako da sam siguran da je shvatio poruku!
Da zaključim, gospodine Haradinaj jel Vi to nama pretite?! E, pa nemojte više da nam pretite inače ću da Vam napišem tako odvratan tvit, pun psovki i onih bezobraznih sličica da ćete nam se sami predati ali ćemo Vas verovatno pustiti da se branite sa slobode, jer sloboda i demokratija su svetinje za nas!
Ako baš insistirate na grubostima dobro pogledajte ovaj pendrek u mojoj ruci i ne izazivajte sudbinu inače ću sad da istrčim iz vlade i izudaram prvi tramvaj na koji naiđem, i to dok se kreće pa nek vozač pušta brisače kolko hoće…“- zaključio je ministar preteći, udarivši se više puta pendrekom u predelu malo ispod pupka, pokušavajući da ga zadene za pojas…

Da Vas podsetimo:  Rat i mir #Retrovizor

Mihailo Medenica

www.dvaujedan.wordpress.com

1 KOMENTAR

  1. Pre smrti je pokojni Đinđić govorio “ ne dam Šiptarima da parama od droge kupe Terazije“, a ova dva ljubavnika koji sebe predstavljaju ministrom i predsednikom će, po svoj prilici, takvu star dopustiti. Čak i pripomoći. I greška je što se ovaj, iako komičan, tekst nalazi u rubrici lični stav, trebao je biti u rubrici Srbija.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime