Gaza je opomena Srbima da pojačaju odbranu od Amerike – ona nema nameru da tiho odjaše u noć

0
65

NORMALIZACIJA ZLA NIJE NOVI „POKLON“ SAMO UKRAJINCIMA I PALESTINCIMA

Statua Bafometa u satanističkomhramu u Sejlemu, u Masačusetsu

* Penzionisani general-major Izraelskih odbrambenih snaga Jictaka Brika: ”Svo naše raketno oružje, municija, precizno navođene bombe, svi avioni i bombe, to je sve poslato od strane SAD. Ako bi oni zavrnuli slavinu, mi ne bismo mogli da nastavimo borbu. Ne bismo imali mogućnosti za nju… Svi razumeju da ne možemo da vodimo ovaj rat bez Sjedinjenih Država. Tačka”

* Dakle, Sjedinjene Države stoje iza uništavanja Gaze i masakra palestinskih civila koji tamo žive, mahom izbeglica ili potomaka izbeglica. Analogno, Sjedinjene Države stoje i iza masovnog ubistva Ukrajinaca u njihovoj neravnopravnoj, na propast osuđenoj borbi protiv Rusije. Može Blinken da glumi ”zabrinutog humanistu” koliko mu je volja – igra je provaljena

* Sada nije samo bitno govoriti o prirodi današnje zapadne (anti)civilizacije koja nas pritiska, otima nam teritoriju, pomaže daljem proterivanju srpskog naroda – jedino zarad buđenja našeg samoodbrambenog mehanizma. Potrebno je o zlu koje nam odande dolazi govoriti i protiv njega se utvrđivati zato što nam ono jasno govori o njihovim namerama prema nama

* Zapad je već podržao etnička čišćenja Srba iz avnojevske Hrvatske, Federacije BiH i sa KiM. Što ne bi podržao neko novo, još jače i ”efikasnije”?

___________________________________________________

Piše: Aleksandar PAVIĆ

IZRAEL je od zapadnih sila praktično dobio zeleno svetlo za nastavak neselektivnog ubijanja u Gazi. Naravno, da bi licemerje bilo potpuno, Izraelu iz Vašingtona stižu upozorenja da treba da bude malčice ”pažljiviji” kada gađa civilne objekte, kako bi minimizirao civilne žrtve. Ali se ”čišćenje” Gaze suštinski ne dovodi u pitanje.

A kako bi se sve to moglo zaustaviti, bez lažnog moralisanja i zgražavanja nad masovnim ubijanjem dece? Zapravo, prilično jednostavno – zaustavljanjem dotoka oružja Izraelu. Nije mnogo komplikovano.

Da Vas podsetimo:  Šta je bilo i šta će biti…

Po rečima penzionisanog general-majora Izraelskih odbrambenih snaga Jictaka Brika:

”Svo naše raketno oružje, municija, precizno navođene bombe, svi avioni i bombe, to je sve poslato od strane SAD. Ako bi oni zavrnuli slavinu, mi ne bismo mogli da nastavimo borbu. Ne bismo imali mogućnosti za nju… Svi razumeju da ne možemo da vodimo ovaj rat bez Sjedinjenih Država. Tačka.”

Da ne bude, dakle, nikakve zabune – Sjedinjene Države stoje iza uništavanja Gaze i masakra palestinskih civila koji tamo žive, mahom izbeglica ili potomaka izbeglica.

Može Blinken da glumi ”zabrinutog humanistu” koliko mu je volja – igra je provaljena.

Analogno, Sjedinjene Države stoje i iza masovnog ubistva Ukrajinaca u njihovoj neravnopravnoj, na propast osuđenoj borbi protiv Rusije. Sve je moglo da se reši kroz primenu Minskih sporazuma, koje je, kako se ispostavilo, politički Zapad samo koristio za ”kupovinu vremena” zarad dodatnog naoružavanja zabludelih Ukrajinaca.

A čak i kad je rat krenuo, Rusija je bila spremna da se povuče na početne pozicije od pre 24.2.2022, za šta sada postoje kredibilna svedočenja. No, politički Zapad je izrekao odlučno NE – a zatim gurnuo nesrećne Ukrajince u sigurnu smrt. I to nastavlja da čini i danas.

Isti ti ljudi koji su pokrenuli ili zakulisno podržali sprovođenje ove dve klanice, međutim, i dalje bivaju primani, medijski praćeni, uvažavani kao i pre – iako su, blago rečeno, masovne ubice. Zlo se normalizuje, banalizuje.

Ali, što se ne bi zlo projektovalo prema spoljnom svetu kada je toliko zacarilo u domaćoj svakodnevici naručilaca ovih zločina. Od planske seksualizacije dece u državnim školama, faktičkog ozakonjenja trgovine decom preko granice između SAD i Meksika i dizanja homoseksualnosti na pijedestal, došli smo do klinika za abortus koje nude uslugu satanističkog rituala kako bi svaki abortus bio što ”prijatniji”.

Da Vas podsetimo:  JASENOVAC MIT, ZATOČENICIMA PUŠTALI OPERE: Sramni navodi u Hrvatskoj – Skandalozne teze finansiralo Ministarstvo branitelja

Ovo nije nikakvo preterivanje. Afirmativni članak o satanističkoj klinici za abortus u američkoj saveznoj državi Nju Meksiko može se naći u novom izdanju čuvenog američkog ženskog časopisa Cosmopolitan.

Reči Dostojevskog – ako nema Boga, onda je sve dozvoljeno – odzvanjaju u etru. A na Zapadu se već decenijama Bog aktivno ubija ili deformiše. I zato smo sada na korak od Armagedona.

Ako mogu da se nekažnjeno ubijaju deca, bilo u Gazi od strane Izraelskih oružanih – neki ih sad zovu ”okupacionih” – snaga, onda se mogu takođe nekažnjeno ubijati, uz satanistički ritual, i nerođena deca, sve uz prizivanje nečastivog.

I nije sada samo bitno govoriti o prirodi današnje zapadne (anti)civilizacije koja nas pritiska, otima nam teritoriju, pomaže daljem proterivanju srpskog naroda – samo zarad buđenja našeg samoodbrambenog mehanizma. Potrebno je o zlu koje nam odande dolazi govoriti i protiv njega se utvrđivati zato što nam ono jasno govori o njihovim namerama prema nama. Zapad je već podržao etnička čišćenja Srba iz avnojevske Hrvatske, Federacije BiH i sa KiM. Što ne bi podržao neko novo, još jače i ”efikasnije”?

Jasno je da oni ne nameravaju da odjašu tiho u noć i da se nikad više ni ne čuju ni ne vide. Boriće se za opstanak imperije, i za njeno učvršćivanje i širenje gde god se može.

Gaziće i preko mrtve dece, ako do toga dođe. Palestinske, ukrajinske, bilo čije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime