Haradinaj: Vučić nam sve završio, ostalo je još samo priznanje

0
530
„Ako Kosovo nije pred vratima NATO-a, da nam se svi pridruže na referendumu, za uniju sa Albanijom. Da stvorimo novi momentum, da živimo konsolidovanije i spolja i iznutra“, rekao je kandidat za predsednika Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je u debati na Euronews Albania rekao da Srbiji i svima drugima šalje poruku da će blokadom Kosova proizvesti uniju sa Albanijom, piše Koha, a prenosi Kossev.

I, ukoliko je ova ideja, kako ističe lider AAK-a Haradinaj, opasna, onda bi svi trebalo da razmotre da se to ne dogodi, jer je zainteresovan za epilog 2024. godine.

Govoreći o dijalogu između Kosova i Srbije, Haradinaj je izjavio da bi priznanje već trebalo da se dogodi, a sada na stolu ostaje samo priznanje.

„Sada je vreme za priznanje. Da postoji rešenje u odnosima Kosova i Srbije u postojećim granicama. Ako sve ove naše nade iz nekog razloga izblede, šta ćemo reći svima onima koji su poginuli u borbi za našu slobodu, moramo im dati odgovor “, dodao je između ostalog šef AAK-a, kandidat za predsednika Kosova, na izborima 14. februara.

Izvor: Slavija-info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime